Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

16" fodral för laptops

Andersson LPP 2.1 16"

  Art.nr: 198015
Stilrent och snyggt datorfodral som ger dig möjlighet att bära med dig mobilen i ett extra fack. Passar till din 16" laptop.
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 5 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Experttester

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ett praktiskt fodral som ändå är smalt och smidigt. Du bär med dig dator och mobil helt utan problem tack vare både ett rymligt datorfack och perfekt mobilfack. Ett måste att ha vare sig du bär med dig datorn som den är eller vill skydda den när du har den i väskan.

Innermått: 40,5 x 32 x 1,1 cm Passar 16" laptops.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

Targus CitySmart 15.6" Slipcase Grey
(4 st)
  • För laptops upp till 15,6"
  • Axelrem
  • Praktiska fickor

249:-

Andersson Andersson LPP 2.1 16" LT36004 Ett praktiskt fodral som ändå är smalt och smidigt. Du bär med dig dator och mobil helt utan problem tack vare både ett rymligt datorfack och perfekt mobilfack. Ett måste att ha vare sig du bär med dig datorn som den är eller vill skydda den när du har den i väskan.Innermått: 40,5 x 32 x 1,1 cm Passar 16" laptops. Bärbar dator 5 2 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Väska & Fodral
  3. Bärbar dator