Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Klassisk sleeve för surfplattor upp till 10"

Trust Leather Sleeve 10" Tablets

  Art.nr: 208474
 • Nappa skinn
 • Passar till surfplattor upp till 10"
 • Bra skydd mot repor
 • Smidigt och lätt
 • Klassisk design
Levereras till ombud eller Lagershop inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 21 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(1 st)

 • LarsPa 2015-01-26

  Passar inte alla 10.1" plattor

  Bra kvalitet.
  Passar inte till Lenovo A10-70 plattan. Så kolla att den passar till er om ni funderar på köp.

  Annars kan vi bara rekommendera den.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
  • Mellanspett 2015-06-09

   Priset 49 kr är helt rätt

   Rymmer en platta på 23x18 cm eller något större beroende på hur hörnen på den är avrundade. Inte gjord för något över en cm tjockt. Färgen på bilden stämmer bra med produktens, kaffebrunbeige slipat läder. Inuti är det ett tyg strävt som det billigaste dasspapper, med ett beige-vit-svart-rött fyrkantsmönster som påminner om ett visst brittiskt märke känt för sina regnrockar. Priset under en femtiolapp är helt rätt varför betyget måste bli fem stjärnor.

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Passar till 10,1 tums Surfplatta

Produktbeskrivning

För surfplattor upp till 10"

En utmärkt lösning om du vill bära med dig din surfplatta i väskan men är rädd för att den ska repas elller skadas av stötar. Fodralet är lätt och slimmat vilket gör att det inte tar upp för mycket plats i väskan.

Nappa är en typ av skinn om skyddar din enhet mot stötar medan du bär runt den i väskan. Perfekt för studenten som rör sig mycket till och från skolan.

Passar bland annat: Apple iPad, iPad Air, Samsung Galaxy Tab3 Tab4 10.1/Note 10.1. 

Om du vill mäta din egna surplatta så är måtten 243x186mm för att den ska passa! 

Trust Trust Leather Sleeve 10" Tablets 18658 För surfplattor upp till 10"En utmärkt lösning om du vill bära med dig din surfplatta i väskan men är rädd för att den ska repas elller skadas av stötar. Fodralet är lätt och slimmat vilket gör att det inte tar upp för mycket plats i väskan.Nappa är en typ av skinn om skyddar din enhet mot stötar medan du bär runt den i väskan. Perfekt för studenten som rör sig mycket till och från skolan.Passar bland annat: Apple iPad, iPad Air, Samsung Galaxy Tab3 Tab4 10.1/Note 10.1. Om du vill mäta din egna surplatta så är måtten 243x186mm för att den ska passa!  Surfplatta 3 1 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Dator & Surfplatta
 2. Väska & Fodral
 3. Surfplatta