Elegant och kompakt optisk enhet

Apple USB SuperDrive V3

  Art.nr: 182661
Apple USB SuperDrive är kompakt och praktisk och slinker lätt ned i väskan på resan. Du ansluter den till MacBook Pro med Retina-skärm, MacBook Air eller Mac mini med en enda USB-sladd.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Allt du behöver i en optisk enhet.

Vare sig du är på kontoret eller på resande fot kan du spela upp och bränna både CD- och DVD-skivor med Apple USB SuperDrive. Den är praktisk när du vill titta på en DVD-film, installera program, säkerhetskopiera till skivor, och mycket mer.

Ta med den överallt.

Apple USB SuperDrive är bara lite större än ett CD-fodral, slinker lätt ned i väskan när du är på resande fot och tar minimal plats på skrivbordet eller flygplansbordet när du arbetar.

Så enkelt det kan bli.

Du behöver aldrig oroa dig över borttappade sladdar när du har en Apple USB SuperDrive. Du ansluter den till MacBook Pro med Retina-skärm, MacBook Air eller Mac mini med en enda USB-sladd som är inbyggd i SuperDrive-enheten. Det finns ingen separat strömadapter och den fungerar vare sig din Mac får ström via elnätet eller batteri.

182661 Apple Apple USB SuperDrive V3 MD564ZM/A Allt du behöver i en optisk enhet. Vare sig du är på kontoret eller på resande fot kan du spela upp och bränna både CD- och DVD-skivor med Apple USB SuperDrive. Den är praktisk när du vill titta på en DVD-film, installera program, säkerhetskopiera till skivor, och mycket mer. Ta med den överallt. Apple USB SuperDrive är bara lite större än ett CD-fodral, slinker lätt ned i väskan när du är på resande fot och tar minimal plats på skrivbordet eller flygplansbordet när du arbetar. Så enkelt det kan bli. Du behöver aldrig oroa dig över borttappade sladdar när du har en Apple USB SuperDrive. Du ansluter den till MacBook Pro med Retina-skärm, MacBook Air eller Mac mini med en enda USB-sladd som är inbyggd i SuperDrive-enheten. Det finns ingen separat strömadapter och den fungerar vare sig din Mac får ström via elnätet eller batteri. CD/DVD & Bluray 3,5 4 829 SEK 829 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. CD/DVD & Bluray