Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS BW-16D1HT/BLK/G är en kraftfull och energisnål Blu-ray- och DVD-brännare som kan skriva till 16X BD-format och 16X DVD±R-format.

E-Green - Energisnålt alternativ

Asus ger dig den mest energisnåla Blu-ray-enheten med miljövänligt vänteläge som minskar enhetens strömförbrukningen med upp till 50 %.

Bränn skivor snabbt och enkelt

Med 3 enkla steg kan du snabbt och enkelt börja bränna skivor.

1. Dra och släpp filer till enheten

2. Enheten bränner in materialet på skivan

3. Skivan är klar och kan användas på en gång

Du får garanterad hög kvalitet på alla brända skivor och den inbyggda enhetshanteringen förtestar all data och media innan bränningen slutförs. 

Läshastighet

Skrivhastighet

Systemkrav

ASUS ASUS BW-16D1HT/BLK/G BW-16D1HT/BLK/G ASUS BW-16D1HT/BLK/G är en kraftfull och energisnål Blu-ray- och DVD-brännare som kan skriva till 16X BD-format och 16X DVD±R-format. E-Green - Energisnålt alternativ Asus ger dig den mest energisnåla Blu-ray-enheten med miljövänligt vänteläge som minskar enhetens strömförbrukningen med upp till 50 %. Bränn skivor snabbt och enkelt Med 3 enkla steg kan du snabbt och enkelt börja bränna skivor. 1. Dra och släpp filer till enheten 2. Enheten bränner in materialet på skivan 3. Skivan är klar och kan användas på en gång Du får garanterad hög kvalitet på alla brända skivor och den inbyggda enhetshanteringen förtestar all data och media innan bränningen slutförs.  Läshastighet Skrivhastighet Systemkrav CD/DVD & Bluray 4,7 3 799 SEK 799 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. CD/DVD & Bluray