Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

DVD-brännare med M-Disc-stöd och stöd för kryptering

ASUS DRW-24F1MT

  Art.nr: 221391
  • CD/DVD±RW-läsare
  • Läser DVD i 16x
  • CD/DVD-brännare
  • Skriver DVD±R i 24
  • Energisnål

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

ASUS DRW-24F1MT är en energibesparande 24x multi dvd-brännare som kan skriva data till 24x DVD±R och läsa från 16x DVD±R för bästa möjliga kvalitet. Den här enheten ger flexibel och effektiv lagring och delning av multimedia.

Energisnål

E-Green stänger automatiskt ned enheten när den inte används och sparar dig över 50% i strömförbrukning.

Dubbelt skydd

Med Disc Encryption II förstärks säkerheten tack vare lösenord och möjlighet att dölja filer, vilket skyddar viktig information.

M-Disc

Med funktionen M-Disc bränner du din skiva, lägger ett stenliknande lager på ytan av skivan vilket kan skydda och spara dina filer i upp till 1000 år.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

ASUS ASUS DRW-24F1MT DRW-24F1MT/BLK/G/AS/P2G ASUS DRW-24F1MT är en energibesparande 24x multi dvd-brännare som kan skriva data till 24x DVD±R och läsa från 16x DVD±R för bästa möjliga kvalitet. Den här enheten ger flexibel och effektiv lagring och delning av multimedia. Energisnål E-Green stänger automatiskt ned enheten när den inte används och sparar dig över 50% i strömförbrukning. Dubbelt skydd Med Disc Encryption II förstärks säkerheten tack vare lösenord och möjlighet att dölja filer, vilket skyddar viktig information. M-Disc Med funktionen M-Disc bränner du din skiva, lägger ett stenliknande lager på ytan av skivan vilket kan skydda och spara dina filer i upp till 1000 år. CD/DVD & Bluray 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. CD/DVD & Bluray