Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Extern BluRay-brännare med stöd för 3D

ASUS SBW-06D2X-U

  Art.nr: 232183
  • Stöd för BDXL-lagring
  • Bra säkerhet för dina brända skivor
  • Stöd för Blu-ray 3D
  • 2D till 3D-konvertering

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS SBW-06D2X-U är en extern BluRay-brännare som har Auto Tuning-teknik som säkerställer att dina skivor bränns med högsta möjliga kvalitet vilket är perfekt för att du skall känna dig säker på det du har bränt på skivan är korrekt och komplett. 

BluRay 3D stöd

BluRay-brännaren har möjlighet att spela upp filmer med 3D och har även uppskalning av lågupplöst material till 1080p Full HD. Kanon för dig som vill se dina gamla DVD-filmer i bättre kvalitet.

2D till 3D-konvertering

Brännaren har även möjlighet att konvertera dina 2D-video och foton till 3D-material för att du skall kunna uppleva dina minnen under bästa möjliga förutsättning.

Stöd för BDXL

Med BDXL kan du bränna bluerayskivor som har möjlighet att lagra upp till 128 GB data. Det motsvarar cirka 27 stycken vanliga DVD-skivor. På detta sätt kan du få plats med all din viktiga data på en skiva istället för att bränna flera stycken.

Disc Encryption II

Funktionen disc encryption ger dig möjlighet att kryptera dina filer när du bränner dem. Du kan välja att sätta ett lösenord för att komma åt dem eller helt enkelt dölja dem så att ingen obehörig kan se eller läsa dina filer. 

Dra-och-bränn

Med dra-och-bränn-funktionen kan du otroligt snabbt bränna ner din favoritmusik eller filer du behöver ha med dig snabbt eller göra back-up på. Dra och släpp filen på ikonen och bränn ner den direkt på skivan.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

ASUS ASUS SBW-06D2X-U SBW-06D2X-U/BLK/G/AS ASUS SBW-06D2X-U är en extern BluRay-brännare som har Auto Tuning-teknik som säkerställer att dina skivor bränns med högsta möjliga kvalitet vilket är perfekt för att du skall känna dig säker på det du har bränt på skivan är korrekt och komplett.  BluRay 3D stöd BluRay-brännaren har möjlighet att spela upp filmer med 3D och har även uppskalning av lågupplöst material till 1080p Full HD. Kanon för dig som vill se dina gamla DVD-filmer i bättre kvalitet. 2D till 3D-konvertering Brännaren har även möjlighet att konvertera dina 2D-video och foton till 3D-material för att du skall kunna uppleva dina minnen under bästa möjliga förutsättning. Stöd för BDXL Med BDXL kan du bränna bluerayskivor som har möjlighet att lagra upp till 128 GB data. Det motsvarar cirka 27 stycken vanliga DVD-skivor. På detta sätt kan du få plats med all din viktiga data på en skiva istället för att bränna flera stycken. Disc Encryption II Funktionen disc encryption ger dig möjlighet att kryptera dina filer när du bränner dem. Du kan välja att sätta ett lösenord för att komma åt dem eller helt enkelt dölja dem så att ingen obehörig kan se eller läsa dina filer.  Dra-och-bränn Med dra-och-bränn-funktionen kan du otroligt snabbt bränna ner din favoritmusik eller filer du behöver ha med dig snabbt eller göra back-up på. Dra och släpp filen på ikonen och bränn ner den direkt på skivan. CD/DVD & Bluray 2,5 2 849 SEK 849 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. CD/DVD & Bluray