Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Extern DVD-brännare med ultratunn design

ASUS SDRW-08U9M-U Black

  Art.nr: 1002762
  • Enkel backup
  • Skriver och läser DVD i 8x
  • 13 mm tunn och väger 245 g
  • USB typ-C och USB typ-A
  • Stödjer M-DISC

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS SDRW-08U9M-U är en mycket tunn, extern DVD-brännare som stödjer både USB typ-C och USB typ-A. DVD-brännaren har fått ta del av en sofistikerad och Zen-inspirerad design, vilket gör att den kommer se bra ut bredvid din laptop. SDRW-08U9M-U har även givits en slank konstruktion som endast är 13 mm tunn, detta betyder att enheten blir enkel att ta med sig och perfekt tillsammans med din laptop. DVD-brännaren har en skrivhastighet på 8x, och är mycket enkel att använda. Allt för att du ska kunna bränna skivor på ett så snabbt och smidigt sätt som möjligt.

Spara minnen i 1000 år

ASUS SDRW-08U9M-U stödjer M-DISC, en lagringslösning som är utformad för att hjälpa dig att skydda dina mest värdefulla digitala minnen - till exempel familjefotografier och hemvideor. Jämfört med hårddiskar och andra flash-enheter som har en livslängd på cirka 8 år, så gör M-DISC att du kan spara viktig data i 1000 år eller mer.

Robust Backup

Den här bärbara DVD-brännaren ger dig en komplett och användarvänlig backup-lösning. Du kan också ställa in automatisk säkerhetskopiering av data, ett smidigt sätt att säkra din filer. Tillsammans med kraftfulla funktioner skyddas din information och minimerar risken för dataförlust, allt för att ge dig en ökad trygghet.

Komplettera ditt köp

(0 st)
  • 5-pack
  • Kapacitet: 25GB
  • Hastighet: 6x

49:-

1002762 ASUS ASUS SDRW-08U9M-U Black SDRW-08U9M-U/BLK/G/AS/P2G ASUS SDRW-08U9M-U är en mycket tunn, extern DVD-brännare som stödjer både USB typ-C och USB typ-A. DVD-brännaren har fått ta del av en sofistikerad och Zen-inspirerad design, vilket gör att den kommer se bra ut bredvid din laptop. SDRW-08U9M-U har även givits en slank konstruktion som endast är 13 mm tunn, detta betyder att enheten blir enkel att ta med sig och perfekt tillsammans med din laptop. DVD-brännaren har en skrivhastighet på 8x, och är mycket enkel att använda. Allt för att du ska kunna bränna skivor på ett så snabbt och smidigt sätt som möjligt. Spara minnen i 1000 år ASUS SDRW-08U9M-U stödjer M-DISC, en lagringslösning som är utformad för att hjälpa dig att skydda dina mest värdefulla digitala minnen - till exempel familjefotografier och hemvideor. Jämfört med hårddiskar och andra flash-enheter som har en livslängd på cirka 8 år, så gör M-DISC att du kan spara viktig data i 1000 år eller mer. Robust Backup Den här bärbara DVD-brännaren ger dig en komplett och användarvänlig backup-lösning. Du kan också ställa in automatisk säkerhetskopiering av data, ett smidigt sätt att säkra din filer. Tillsammans med kraftfulla funktioner skyddas din information och minimerar risken för dataförlust, allt för att ge dig en ökad trygghet. CD/DVD & Bluray 5 1 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. CD/DVD & Bluray