Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Extern DVD-brännare i slimmad design

LG Slim External Base DVD-W Black

  Art.nr: 1013861
  • Anslutning USB 2.0
  • Skriver och läser DVD i 8x
  • Skriver och läser CD i 24x
  • Låg vikt på endast 200 gram
  • Enkel backup

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG Slim External Base DVD-W är en smidig DVD & CD-brännare för dig som behöver ta backup på dina filer eller behöver få ut din egenproducerade film och musik. Den ansluts enkelt till vilken dator som helst via USB 2.0 Typ-A som har Microsoft Windows som operativsystem.

Förutom stöd för CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RAM, DVD-RW, DVD+RW, DVD+R, DVD+R DL och DVD-R DL har den stöd för M-DISC vilket är en lagringslösning som är utformad för att hjälpa dig att skydda dina mest värdefulla digitala minnen - till exempel familjefotografier och hemvideor. Jämfört med hårddiskar och andra flash-enheter som har en livslängd på cirka 8 år, så gör M-DISC att du kan spara viktig data i 1000 år eller mer.

1013861 LG LG Slim External Base DVD-W Black GP57EB40 LG Slim External Base DVD-W är en smidig DVD & CD-brännare för dig som behöver ta backup på dina filer eller behöver få ut din egenproducerade film och musik. Den ansluts enkelt till vilken dator som helst via USB 2.0 Typ-A som har Microsoft Windows som operativsystem.Förutom stöd för CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RAM, DVD-RW, DVD+RW, DVD+R, DVD+R DL och DVD-R DL har den stöd för M-DISC vilket är en lagringslösning som är utformad för att hjälpa dig att skydda dina mest värdefulla digitala minnen - till exempel familjefotografier och hemvideor. Jämfört med hårddiskar och andra flash-enheter som har en livslängd på cirka 8 år, så gör M-DISC att du kan spara viktig data i 1000 år eller mer. Extern 3,3 3 290 SEK 290 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. CD/DVD & Bluray
  3. Extern