Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Professionellt datorpaket i delar med komponenter i världsklass

HeatoN datorpaket

  Art.nr: C151_1
 • Intel Core i7-7700K 4,2GHz
 • Geforce GTX1080 Ti 11 GB GDDR5X
 • 850 EVO Series 500GB SSD
 • 16GB Corsair Vengeance DDR4 3000MHz
 • Kraken X42 vätskekylning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visar produktbeskrivning för:

Professionellt datorpaket i delar med komponenter i världsklass

19 490:-

Detta är ett datorpaket för gaming på hög nivå, ihopplockat och rekommenderat av Emil "HeatoN" Christensen. Det innehåller komponenter i världsklass och kommer hjälpa dig som gamer att överglänsa motståndet och vinna dina matcher. Grafikkortet som är ett GTX1080 Ti är det hetaste och bästa just nu och levererar hög FPS utan lag. Datorn levereras i delar som du bygger ihop själv. Vill du inte bygga själv så hjälper vi dig i närmaste Lagershop

HeatoN - expert på gaming

HeatoN heter egentligen Emil Christensen och är Sveriges mest framgångsrike e-gamer genom tiderna. Han har drösvis med professionella VM-vinster i framför allt Counter-Strike under åren 2001-2007. Idag äger och coachar han tre egna klaner/lag. Han medverkade som första e-gamer i SVT:s Mästarnas Mästare 2017.

Klubbhyllan - Gamingdator HeatoN Edition
NZXT Stilrent chassi med mycket utrymme och bra luftflöde

1 289:-

NZXT H440W New Edition Silent Ultra är ett stilrent chassi med många innovativa funktioner. Chassit har en vit, snygg design med fönster på en av sidorna. NZXT har tillämpat en mängd förbättringar på deras nya H440W, framförallt med betoning på kylning, prestanda och funktionalitet.

NZXT H440W har bland annat givits omdesignade fram- och top-paneler, vilket ger dig ökad ventilation och bättre luftflöde. Det medföljande fläktnavet har även uppgraderats till den nya PWM-styrningen. Du får dessutom ta del av förbättrade hårddisk-burar, vilket tillåter dig att montera upp till 11 hårddiskar eller 8 SSD-enheter.

Du får tillgång till stora möjligheter vad gäller kabelhantering, samt omfattande vatten-kylnings-stöd för radiatorer upp till 360 mm. Chassit är designat för dig som entusiast  och nya byggare.

Gigabyte GeForce GTX1080 TI Gaming OC-edition med 11 GB minne

9 990:-

GeForce GTX1080 Ti 11GB  som har en arkitektur under namnet Pascal vilket är två gånger effektivare än föregångaren Maxwell. Grafikkortet som är det senaste i Nvidias serie GTX är redo för Virtual Reality samt 4K-upplösningar oavsett om du tittar på film eller om du vill spela de senaste spelen i fantastisk kvalitet och upplösning.

Grafikkortet har tre st DisplayPort och en HDMI och en DVI-D så att du kan ansluta upp till fyra skärmar för en bredare spelyta eller dedikerade skärmar för olika uppgifter.

Ultimata GeForce

GeForce® GTX 1080 Ti är NVIDIAs nya flaggskepp baserat på NVIDIA Pascal™-arkitektur. Som det senaste tillskottet till den ultimata spelplattformen är detta grafikkort packat med extrem prestanda och nästa generations 11 Gbps GDDR5X-minne, och massiva 11 GB rambuffert.

Prestanda

GeForce® GTX 1080 Ti är i dagsläget världens snabbaste GPU. 3584 NVIDIA® CUDA®-kärnor och en massiv rambuffert på 11 GB levererar 35% snabbare prestanda än GeForce GTX 1080.

NVIDIA Pascal

GeForce GTX 10-serien grafikkort drivs av Pascal för att leverera upp till 3X bättre prestanda än föregående generationens grafikkort. Som om inte detta vore nog har den även banbrytande spelteknik och VR-upplevelser.

Redo för VR

Upplev en otrolig VR prestanda med lägsta latens och plug-and-play-kompatibilitet med ledande VR-headset som drivs av NVIDIA VRWorks™-teknik. Med VR ljud, fysik, och haptik kan du höra och känna varje ögonblick, precis som att du vore där.

Med Gigabytes egna mjukvara får du full kontroll över ditt grafikkort när det kommer till överklockning, fläktkontroll, RGB-ljus eller andra inställningar som ditt grafikkort stödjer.

Ansel Free Camera

Ansel är ett revolutionerande nytt sätt att fånga bilder i spelet och titta på dem i en 360-graders vinkel. Komponera dina bilder från vilken position som helst, justera dem med post-processfilter, fånga HDR-bilder i hifi-format, och dela dem i 360 grader med hjälp av din mobiltelefon, dator eller VR headset.

VR Works

Nyckeln till en omslutande Virtual Reality-upplevelse är känslan av att vara närvarande i spelet. Bra grafik och realistiska världar är särskilt viktiga för att uppnå denna känsla av närvaro.

Till skillnad från traditionella spel som spelas på en bildskärm, tillåter Virtual Reality dig som spelare att nå och röra föremål och ytor, vilket gör det komplext för utvecklare att skapa denna närvaro i spelen. För att hjälpa till med utmaningar som detta, har NVidia överfört sin PhysX-teknik till VR.

GeForce® GTX grafikkort ger en kraftfull nästa-generations-plattform för den ultimata uppslukande upplevelsen av virtuell verklighet. System och grafikkort märkta med ”GeForce GTX VR Ready” garanterar att dina VR-spel optimeras med en bäst-i-sin-klass GPU.  

Uppslukande VR kräver sju gånger så mycket beräkningskraft jämfört med traditionella 3D-appar och -spel. NVIDIAs unika uppsättning funktioner – såsom Multi-Res Shading – innebär att du får rätt prestandanivå, bildkvalitet och latens för att garantera att din VR-upplevelse blir fantastisk.

NVIDIA ® 3D Vision ™

Med NVIDIA 3D Vision får du tillsammans med kompatibla skärmar och 3D-glasögon uppleva hundratals PC-spel i full stereoskopisk 3D. Du kan dessutom titta på 3D-filmer och 3D digitala fotografier. 

Perfekt bild med NVIDIA G-Sync

NVIDIA G-Sync är en banbrytande skärmteknik som den den snabbaste och jämnaste spelupplevelsen idag. Det går ut på att synka uppdateringsfrekvenser mellan CPU och GPU och motverkar hackiga rörelser.

NVIDIA® Adaptive V-Sync

Med NVIDIA® Adaptive V-Sync får du inte bara högre FPS utan eliminerar även FPS-problem. Denna teknik justerar dynamiskt V-Sync till aktuell FPS för bästa spelupplevelse.

NVIDIA® GPU Boost 3.0

Med NVIDIA ® GPU Boost 3.0® höjer du prestandan ännu mer på grafikkortet. Denna teknik övervakar aktivt  tempraturen på grafikkortet för att maximera den dynamiska klockfrekvensen, detta garanterar att du alltid får den absolut bästa möjliga prestanda i varje spel.

NZXT Högpresterande kylning med RGB-ljus till din processor

1 179:-

Den helt nya Kraken-serien från NZXT har de mest avancerade kontrollerna någonsin. Genom programvaran CAM kan du finjustera inställningarna för att säkerställa en optimal prestanda, även i de mest intensiva spelsessionerna. Allt, Inklusive pumpen, kylaren och fläktarna har utformats till att ge dig den bästa upplevelsen av vätskekylning.

Byggd för prestanda

Kraken-serien har en ny pump som både är tystare och mer kapabel att omsätta mer vätska än tidigare generationer. Den förbättrade designen uppnår en överlägsen kylning med en grym effektivitet samtidigt som ljudnivån hålls till ett minimum.

Programvaran CAM

CAM-programmet gör det mesta möjligt med din kylare. Sofistikerade enkla kontroller och ett intuitivt gränssnitt. Integrationen med CAM tillåter dig att hantera Krakens prestanda med precision och göra ändringar snabbt, Du kan även ändra färgscheman och olika lägen för RGB-ljuset.

RBG-belysning

Gör pumpen riktligt läcker med avancerade ljuseffekter. Kraken-serien innehåller många olika förprogrammerade inställningar och reaktiva lägen för till exempel musik, temperaturer och andra systemfunktioner.

Passar de flesta sockets

 • CPU Socket Support Intel Socket 1151, 1150, 1155, 1156, 1366, 2011,2011-3
 • AMD Socket FM2+, FM2, FM1, AM3+, AM3, AM2+,AM2

Mått

 • Radiator: 175 x 143 x 30mm
 • Pump: 80 x 80 x 52.9mm
Samsung 500 GB SSD-disk med snabb läshastighet

1 190:-

Nya Samsung EVO 850 Serien

Med den nya Samsung 850 EVO Serien får du här en 500 GB SSD-disk med utökade och förbättrade funktioner än tidigare. Upplev snabbare läs- och skrivhastighet än tidigare, upp till 540 och 520 MB/s. Upplev prestanda och hållbarhet som är dubbelt så bra som föregående EVO serie. Med en generös garantitid om 5 år vet du att 850 EVO-serien är byggd för att hålla.

Vad är en SSD?

En SSD är den nya tidens snabba och effektiva lagring vilket är en av de bästa prestandauppgraderingarna du kan göra! Ett bättre och snabbare alternativ för både stationära och bärbara datorer än den traditionella mekaniska hårddisken.

En SSD ger extremt snabb uppstartstid på din dator och även starttiden för applikationer, söktiden är mindre 0,1 ms samt att den är helt ljudlös då den inte innehåller några mekaniska och rörliga delar.

Dessutom minskas strömförbrukningen jämfört med traditionella hårddiskar, vilket i sin tur ger dig mycket längre batteritid i din laptop. Inte nog med det, SSD-diskar är även stryktåliga vilket skyddar din data och erbjuder en helt ny nivå av driftsäkerhet så att alla dokument är i säkert förvar.

Nyskapande V-NAND teknik

Samsungs nya SSD arkitektur använder sig av en innovativ lösning kallad 3D V-NAND. Denna nyskapande arkitektur återger ett resultat som ger högre densitet och bättre prestanda till en lägre strömförbrukning. Genom högre densitet har Samsung lyckats skapa en högre hållbarhet än tidigare och erbjuder nu hela 5 års garanti på de nya EVO Serie SSD diskarna. Upplev en supersnabb respons som aldrig förr.

3D V-NAND-Tekniken är uppbyggd av 32 cellskikt ovanpå varandra för att passa dagens krympande formfaktorer. 3D V-NAND-disken ger dubbelt så hög hastighet som de traditionella NAND-diskarna. Du får överlägsen maximal läs-och skrivprestanda i både sekventiell och slumpmässiga aspekter.

Pålitlig tillförlitlighet

Samsung 850 EVO erbjuder hög prestanda med ny och uppgraderad programvara med avancerad signalbehandling garanteras hög nivå av uthållighet och tillförlitlighet, samtidigt som prestandan förbättras.

Dessutom upprätthåller Samsungs Dynamic Thermal Guard en optimal arbetstemperatur i SSD-disken vilket bidrar till en längre livslängd.

Smärtfri installation med Samsung EVO

Det är nu enklare än någonsin att uppgradera till en ny Samsung EVO-SSD. Samsungs Onestop Installations Navigator är en omfattande installationsguide, Samsung Onestep erbjuder en smärtfri och smidig installation vilket gör det enkelt för dig att överföra alla dina nuvarande installerade program och filer från din gamla interna hårddisk till en större eller snabbare SSD-disk. Det program kan även överföra operativsystemet till din nya lagringsenhet.

OBS: En USB 3.0 till SATA-adapter krävs för överföring av installerade program och filer. Klicka här för att komma till denna produkt! Medföljer ej.

EVGA Kraftfullt nätaggregat på 750W

799:-

EVGA SuperNOVA 750B1

Redo för fjärde generationens Intel Core-processorer (C6 / C7 Idle Mode). EVGA® SuperNOVA 750 Power Supply är här med brons-certifierad effektivitet. Designad med entusiastens behov i åtanke blir SuperNova-serien det bästa valet till nästa generations entusiastdatorer. Kombinera 750W kontinuerlig effekt med enastående prestanda, fantastisk effektivitet och banbrytande design och funktioner, Supernova-seriens nätaggregat är vad du behöver för att ta ditt system till nästa nivå!

Aorus by Gigabyte Läckert ATX-moderkort med avancerad LED-belysning

1 999:-

Moderkort med stöd för senaste generationen Kaby Lake-processorer från Intel. Det är fullspäckat med den senaste tekniken såsom USB 3.1 Gen2, PCIe för M.2 SSD-hårddiskar och snabbt nätverk med Killer E2500.

 • Avancerad LED-belysning
 • USB 3.1 gen 2 med Type-C och upp till 10Gb/s
 • Ny förenklad BIOS med utökat grafiskt gränssnitt
 • Stöd för trippla NVMe PCIe SSD i RAID 0 för den högsta diskprestandan någonsin
 • Killer™ E2500 nätverk för bättre gaming

RGB FUSION

AORUS moderkort i 200-serien kan skryta med det mest avancerade LED-systemet på marknaden idag. Med fler inställningsmöjligheter än någonsin och ett smidigt gränssnitt tack vare RGB Fusion-appen, kommer du att kunna sätta din personliga prägel på ditt AORUS-kort. LED-entusiaster har nu fått mer att leka med då det går att ljussätta olika zoner oberoende av varandra. Ljuset kan även göra nytta genom att visa temperatur eller belastning. Ännu mer godis som bjuds på är att numera stöds inkoppling av externa RGBW-lister för bättre färgdynamik och vitare vitt.

RGB FUSION - avancerat läge

Med den nya RGB Fusion-mjukvaran kan du välja mellan flera olika förprogrammerade ljuslägen. Du kan även låta ljuset ändras i takt med din musik eller följa processortemperaturen. För den extrema ljusteknikern finns även ett avancerat läge där du kan helt själv bestämma ljuszoner, färger, övergångar och timing. När du är klar kan du enkelt spara och dela din ljusprofil med andra.

 • 16,8 miljoner RGB-färger
 • 2 programmerbara sektioner
 • 7 olika effekter
 • 1 uttag för RGBW-ljuslist
 • Avancerat läge för extrem konfigurerbarhet

Diagnostik-LED

Dessa lysdioder på moderkortet kontrolleras av BIOS och indikerar om hårdvarufel föreligger. Detta gör att du enkelt kan se vilken huvudkomponent som felar så att du snabbt kan vidta rätt åtgärd.

Refreshed BIOS - enkelt, smart och användarvänligt

BIOS är viktigt som ett första steg för att få till de optimala inställningarna. Med det nya mer användarvänliga gränssnittet har AORUS gjort om BIOS från grunden för att ge dig en bättre upplevelse när du ställer in din nya dator.

Stöd för trippla NVMe PCIe SSD i RAID 0

AORUS Z270-moderkort erbjuder marknadens bästa stöd för NVMe-lagring, för dig som kräver stor kapacitet och den högsta prestandan. AORUS unika design ger stöd för upp till tre Intel 750 NVMe PCIe SSD'er som kan kopplas i RAID för rekordhastigheter upp till 3525 MB/s (sekventiell läshastighet). Detta gör AORUS till det givna valet för den ultimata datorn.

Killer™ E2500 Gamingnätverk

Killer™ E2500 är en högpresterande, adaptiv gigabit Ethernet-kontroller som möjliggör bättre online-spelande och streamande jämfört med traditionella lösningar.

Stöd för DDR4 XMP upp till 4000MHz

AORUS erbjuder en beprövad och stabil plattform för dina minnesmoduler. Dom garanterar upp till 4000 MHz men i många fall är ännu högre frekvenser möjliga. Allt du behöver göra är att kontrollera att dina minnesmoduler är av XMP-typ samt att XMP är aktiverat på ditt AORUS-moderkort.

Vad är XMP?

DDR4-minnen körs som standard i 2133MHz, men då tweaking och överklockning av minnena är både avancerat och mödosamt, har minnestillverkarna programmerat in XMP-profiler i modulerna. Dessa profiler kan användas för att automatiskt ändra timings för att fungera med din processor och uppnå högre prestanda.

Smart Fan 5

Med Smart Fan 5 säkerställer du att prestandan bibehålls medan temperaturerna hålls i schack. Smart Fan 5 låter dig välja vilka fläktuttag som skall spegla vilka specifika temperatursensorer. Med Smart Fan 5 dom har introducerat ännu fler hybridfläktuttag, där du kan ansluta både tradionellt spänningsstyrda och pulsbreddsmodulerade(PWM) fläktar. 

 • 5 uttag för fläkt eller vattenpump
 • 6 temperatursensorer
 • Samtliga fläktuttag uppgraderade till Hybrid
 • Klarar kraftiga fläktar upp till 24W (2Ax12V) med överbelastningsskydd
 • Användarvänligt gränssnitt för fläktstyrning

Fläktuttag av hybridtyp

Alla hybriduttag kan automatiskt detektera vilken typ av fläkt eller pump du ansluter, samt om de ska styras med spänning eller pulsbredd(PWM). Klarar upp till 2 Ampere belastning och har inbyggt överbelastningsskydd - ett måste för de allra kraftigaste fläktarna.

Snabb USB 3.1

Den senaste USB 3.1 generation 2 erbjuder hisnande 10Gb/s överföringshastighet, dubbelt så snabbt som USB 3.1 generation 1, samt bakåtkompatibilitet med befintliga USB-enheter.

Creative® Core3D™ Fyrkärnig ljudprocessor

Världens första fyrkärniga ljudprocessor Creative® Core3D i kombination med Advanced Creative SBX Pro Studio™ mjukvarupaket.

 • Dedikerad ljudprocessor vilket avlastar processorn
 • Total lösning från Creative med hårdvara samt mjukvara
 • En rikare ljudupplevelse

Högkvalitativa kondensatorer

AORUS gamingmoderkort använder högkvalitativa kondensatorer från Chemicon till ljudkretsarna. Detta ser till att ljudet levereras högupplöst och störningsfritt för att ge en så realistisk spelupplevelse som möjligt.

Intel Intel® Core™ i7-7700K Kaby Lake

2 899:-

7: e generationens Intel® Core™-processorer är helt enkelt fantastiska. De levererar bättre prestanda, längre batteritid, och mer högkvalitativ underhållning som någonsin. Intel fortsätter att leverera teknik som tänjer gränserna för databehandling och sätter ribban för vad människor bör förvänta sig från sin dator

Utrustad med Intel® Turbo Boost Technology 2,0 kommer datorn att ha oöverträffad kraft och känslighet för att hjälpa din produktivitet skjuta i höjden. Smidig streaming och HD-underhållning möjliggör uppslukande 4K och 360-upplevelser för otroligt levande spel och anmärkningsvärd video/foto-visning.

Levereras utan kylare

Corsair Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 Black 3000MHz

1 499:-

Corsair Vengeance LPX 3000mhz 2x8GB

Vengeance LPX är designade för en högpresterande överklockning. Det har värmespridare av ren aluminium för snabb värmeavledning. Åtta lager av PCB hjälper till att hantera värmen och ger en överlägsen möjlighet för överklockning.

DDR4-minnet är optimerat för den senaste Intel X99 och 100-serien av moderkort och erbjuder högre frekvenser, större bandbredd och lägre strömförbrukning. Vengeance LPX-minnen har även stöd för XMP 2.0 för problemfri automatisk överklockning.

HeatoN datorpaket Detta är ett datorpaket för gaming på hög nivå, ihopplockat och rekommenderat av Emil "HeatoN" Christensen. Det innehåller komponenter i världsklass och kommer hjälpa dig som gamer att överglänsa motståndet och vinna dina matcher. Grafikkortet som är ett GTX1080 Ti är det hetaste och bästa just nu och levererar hög FPS utan lag. Datorn levereras i delar som du bygger ihop själv. Vill du inte bygga själv så hjälper vi dig i närmaste Lagershop.  HeatoN - expert på gaming HeatoN heter egentligen Emil Christensen och är Sveriges mest framgångsrike e-gamer genom tiderna. Han har drösvis med professionella VM-vinster i framför allt Counter-Strike under åren 2001-2007. Idag äger och coachar han tre egna klaner/lag. Han medverkade som första e-gamer i SVT:s Mästarnas Mästare 2017. Dator i delar 19490 SEK 19490 NewCondition SoldOut
 1. Datorkomponenter
 2. Dator i delar