Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Lagerrensning

Röd frontpanel till Fractal Design Meshify C-chassin

Fractal Design Mesh Panel For Meshify C Red

  Art.nr: 1007382
  • Passar till alla chassin i Meshify C-serien
  • Färgmatcha med dina komponenter
  • Enkel att installera
  • Dammfilter i fronten

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Komplettera ditt Meshify C-bygge med en frontpanel i färg. 
Meshify-serien från Fractal Design är utformad för att erbjuda ett optimerat luftflöde, bland annat genom en assymetriskt designad frontpanel i mesh-material som oförhindrat tillåter luft att strömma igenom datorn. 

Denna frontpanel ger dig möjlighet att färgmatcha chassifronten med dina röda komponenter för att uppnå ett enhetligt och iögonfallande slutresultat.

Panelen är utrustad med ett lättrengjort dammfilter för en dammfri upplevelse och du byter enkelt ut den nuvarande frontpanelen på ett par sekunder.

1007382 Fractal Design Fractal Design Mesh Panel For Meshify C Red FD-ACC-MESH-C-FFILT-RD Komplettera ditt Meshify C-bygge med en frontpanel i färg. Meshify-serien från Fractal Design är utformad för att erbjuda ett optimerat luftflöde, bland annat genom en assymetriskt designad frontpanel i mesh-material som oförhindrat tillåter luft att strömma igenom datorn. Denna frontpanel ger dig möjlighet att färgmatcha chassifronten med dina röda komponenter för att uppnå ett enhetligt och iögonfallande slutresultat.Panelen är utrustad med ett lättrengjort dammfilter för en dammfri upplevelse och du byter enkelt ut den nuvarande frontpanelen på ett par sekunder. Chassitillbehör 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Chassitillbehör