Vit frontpanel till Fractal Design Meshify C-chassin

Fractal Design Mesh Panel For Meshify C White

  Art.nr: 1007383
  • Passar till alla chassin i Meshify C-serien
  • Färgmatcha med dina komponenter
  • Enkel att installera
  • Dammfilter i fronten

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Komplettera ditt Meshify C-bygge med en frontpanel i färg. 
Meshify-serien från Fractal Design är utformad för att erbjuda ett optimerat luftflöde, bland annat genom en assymetriskt designad frontpanel i mesh-material som oförhindrat tillåter luft att strömma igenom datorn. 

Denna frontpanel ger dig möjlighet att färgmatcha chassifronten med dina vita komponenter för att uppnå ett stilrent och iögonfallande slutresultat.

Panelen är utrustad med ett lättrengjort dammfilter för en dammfri upplevelse och du byter enkelt ut den nuvarande frontpanelen på ett par sekunder.

1007383 Fractal Design Fractal Design Mesh Panel For Meshify C White FD-ACC-MESH-C-FFILT-WT Komplettera ditt Meshify C-bygge med en frontpanel i färg. Meshify-serien från Fractal Design är utformad för att erbjuda ett optimerat luftflöde, bland annat genom en assymetriskt designad frontpanel i mesh-material som oförhindrat tillåter luft att strömma igenom datorn. Denna frontpanel ger dig möjlighet att färgmatcha chassifronten med dina vita komponenter för att uppnå ett stilrent och iögonfallande slutresultat.Panelen är utrustad med ett lättrengjort dammfilter för en dammfri upplevelse och du byter enkelt ut den nuvarande frontpanelen på ett par sekunder. Chassitillbehör 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Chassitillbehör