Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Cooler Master Elite 130

Ett väldigt kompakt chassi med stöd för komponenter i fullstorlek som normalt används i större stationära datorer. Komponeneter som ett fullstort nätagreggat och de senaste grafikkorten får plats i chassit utan problem. Dessutom finns det utrymme för ett mini-ITX- moderkort, en 5,25"-expansionsplats, tre 3,5"-expansionsplatser och fem 2,5"-expansionsplatser.

Cooler Master Cooler Master Elite 130 RC-130-KKN1 Cooler Master Elite 130 Ett väldigt kompakt chassi med stöd för komponenter i fullstorlek som normalt används i större stationära datorer. Komponeneter som ett fullstort nätagreggat och de senaste grafikkorten får plats i chassit utan problem. Dessutom finns det utrymme för ett mini-ITX- moderkort, en 5,25"-expansionsplats, tre 3,5"-expansionsplatser och fem 2,5"-expansionsplatser. Mini-ITX-chassi 5 5 519 SEK 519 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Mini-ITX-chassi