Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snyggt chassi med 3 st medföljande fläktar!

Fractal Design Node 304 White

  Art.nr: 194331
  • Mini-ITX & Mini-DTX
  • 3 st fläktar medföljer
  • 6 st 3,5-tums platser
  • Stöd för vattenkylning
  • Fläktkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fractal Design Node 304

Ett kompakt chassi med utrymme för upp till sex hårddiskar. Använder man inte alla hårddiskplatser kan man ta bort fästena för att få plats med längre grafikkort eller skapa mer utrymme för förbättrat luftflöde eller mer utrymme för att organisera kablar. Chassit är dessutom utrustat med tre fläktar, luftfiler och två främre USB 3.0-portar.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Fractal Design Fractal Design Node 304 White FD-CA-NODE-304-WH Fractal Design Node 304 Ett kompakt chassi med utrymme för upp till sex hårddiskar. Använder man inte alla hårddiskplatser kan man ta bort fästena för att få plats med längre grafikkort eller skapa mer utrymme för förbättrat luftflöde eller mer utrymme för att organisera kablar. Chassit är dessutom utrustat med tre fläktar, luftfiler och två främre USB 3.0-portar. Mini-ITX-chassi 4,5 6 859 SEK 859 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Mini-ITX-chassi