Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

M-ITX chassi med optimerat luftflöde

InWin Chopin Mini-ITX case 150 Watt PSU black

  Art.nr: 1006434
  • Formfaktor Mini-ITX
  • 2 st USB 3.0 anslutningar
  • Medföljer 150W 80 PLUS Bronze-nätaggregat
  • Plats för 2 st SSD-hårddiskar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

IN WIN Chopin är ett ultralätt Mini-ITX chassi som är utformat för den mest effektiva och användarvänliga upplevelsen, perfekt för ett HTPC-bygge. Chopin har en volym på enbart 3,3 liter, men levereras med många olika funktioner. Den har allt du behöver, och inget du inte gör. Med chassit ingår det ett nätaggregat på 150 W som är 80 PLUS Bronze-certifierad. 

Utsida i borstad aluminium

Chopin har en elegant utsida i borstat aluminium och det medföljer fyra olika I/O-paneler med färger så man kan själv välja hur just din dator ska se ut. På ovansidan samt på sidan av chassit sitter det galler som enkelt avleder värmen från datorn för bästa möjliga ventilation.

Smart placering av lagringsplats

Innovativ dubbellayout-struktur med 2 x 2,5 "SSD-diskar som ligger på andra sidan moderkortets huvudplatta för maximal utvidgning i en kompakt storlek.

Placera hur du vill

Det lilla formatet gör att IN WIN Chopin tar liten plats på skrivbordet, vilket gör att den kan placeras både horisontellt eller vertikalt för maximal platsbesparing.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1006434 InWin InWin Chopin Mini-ITX case 150 Watt PSU black BQ696 black IN WIN Chopin är ett ultralätt Mini-ITX chassi som är utformat för den mest effektiva och användarvänliga upplevelsen, perfekt för ett HTPC-bygge. Chopin har en volym på enbart 3,3 liter, men levereras med många olika funktioner. Den har allt du behöver, och inget du inte gör. Med chassit ingår det ett nätaggregat på 150 W som är 80 PLUS Bronze-certifierad.  Utsida i borstad aluminium Chopin har en elegant utsida i borstat aluminium och det medföljer fyra olika I/O-paneler med färger så man kan själv välja hur just din dator ska se ut. På ovansidan samt på sidan av chassit sitter det galler som enkelt avleder värmen från datorn för bästa möjliga ventilation. Smart placering av lagringsplats Innovativ dubbellayout-struktur med 2 x 2,5 "SSD-diskar som ligger på andra sidan moderkortets huvudplatta för maximal utvidgning i en kompakt storlek. Placera hur du vill Det lilla formatet gör att IN WIN Chopin tar liten plats på skrivbordet, vilket gör att den kan placeras både horisontellt eller vertikalt för maximal platsbesparing. InWin 1190 SEK 1190 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Just nu
  3. InWin