Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Massivt chassi i stål och aluminium!

Cooler Master Cosmos SE

  Art.nr: 192725
  • Tower
  • ATX, mATX & Mini-ITX-stöd
  • 4 st fläkt medföljer
  • 8 st 3,5-tums platser
  • 18 st 2,5-tums platser

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Cooler Master Cosmos SE

Cooler Master levererar ett snyggt designat chassi i robust stål och alumium. På toppen sitter det böjda aluminiumhandtag som gör det enkelt att bära med sig chassit trots dess storlek. Bakom frontpanelen sitter det två 120mm fläktar med förinstallerat LED-ljus som lyser med blå färg genom gallret. LED-ljuset går givetvis att stänga av om man inte vill ha det på.

Gott om anslutningsmöjligheter

I chassit finns det utrymme för ett moderkort, tre 5,25"-expansionsplatser, åtta 3,5"-expansionsplatser och 18st 2,5"-expansionsplatser. På ovansidan finner man en strömbrytare, fyra förinstallerade USB-portar, hörlursutgång och mikrofoningång samt en reset-knapp. 

Tänk på luftflödet

För att undvika överhettning av komponenter i chassit måste man se till att de får ett tillräckligt bra luftflöde. Chassit har plats för totalt 8st 120mm fläktar varav 4 medföljer i paketet. Vill man försäkra sig ytterligare om att komponenterna inte ska överhettas har chassit stöd för vattenkylning.

Cooler Master Cooler Master Cosmos SE COS-5000-KWN1 Cooler Master Cosmos SE Cooler Master levererar ett snyggt designat chassi i robust stål och alumium. På toppen sitter det böjda aluminiumhandtag som gör det enkelt att bära med sig chassit trots dess storlek. Bakom frontpanelen sitter det två 120mm fläktar med förinstallerat LED-ljus som lyser med blå färg genom gallret. LED-ljuset går givetvis att stänga av om man inte vill ha det på. Gott om anslutningsmöjligheter I chassit finns det utrymme för ett moderkort, tre 5,25"-expansionsplatser, åtta 3,5"-expansionsplatser och 18st 2,5"-expansionsplatser. På ovansidan finner man en strömbrytare, fyra förinstallerade USB-portar, hörlursutgång och mikrofoningång samt en reset-knapp.  Tänk på luftflödet För att undvika överhettning av komponenter i chassit måste man se till att de får ett tillräckligt bra luftflöde. Chassit har plats för totalt 8st 120mm fläktar varav 4 medföljer i paketet. Vill man försäkra sig ytterligare om att komponenterna inte ska överhettas har chassit stöd för vattenkylning. Tower-chassi 4,3 3 990 SEK 990 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi