Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Elegant mid-tower med goda kylningsmöjligheter

Corsair 4000D Airflow White

  Art.nr: 1014725
  • Formfaktor ATX
  • Sidofönster i tempererat glas
  • Två Corsair AirGuide-fläktar medföljer
  • Enkel kabeldragning
  • Stora luftintag i fronten

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

CORSAIR 4000D är ett stilrent chassi som gör det lika enkelt att uppnå ett välkylt system, som att visa upp din dators välbyggda insida. CORSAIR har medvetet lämnat extra plats bakom moderkortet för att underlätta vid kabeldragning, och skickar med två 120 mm AirGuide-fläktar för att ytterligare optimera kylningen. Med framtiden i fokus har du ett modernt chassi med moderna anslutningar på ovansidan, där du enkelt ansluter ditt headset genom 3,5 mm AUX-ingången och får USB-C typ 3.1 samt USB-A 3.0 för snabba framtidssäkra anslutningar för dina varierande enheter.


Designad för optimerat luftflöde

Kylning är en av de största fördelarna med CORSAIR 4000D. Vertikalt längs med frontpanelen i stål löper två stora luftintag som gör det enkelt för luft att strömma igenom datorn. Lägg därtill flexibla fläktmonteringsmöjligheter och du har allt du behöver för att kunna uppnå ett högpresterande och välkylt system.

Upplev enkel kabeldragning

Nu blir det både enklare och snabbare att bygga ett proffsigt system, där alla större kablar snyggt leds iväg genom samma kabelkanal. Bakom moderkortet har det lämnats 25 mm extra plats, för att du ska kunna få plats med alla dina kablar utan problem.

Två CORSAIR AirGuide-fläktar medföljer

Utrustad med CORSAIR AirGuide-fläktar med virvelskydd koncentreras luftflödet och förbättrar kylningen ytterligare. Chassits rymliga interiör låter dig dessutom addera ytterligare fläktar då det rymmer upp till totalt 6x 120 mm eller 4x 140 mm kylfläktar.

Montera din GPU säkert vertikalt

Brukar du transportera din dator stående finns det stöd för att montera ditt grafikkort stående för att avlasta dess kontakter både där men även på moderkortet. Med de vertikala PCIe-kortplatserna och ett skruvfäste för en CORSAIR PCI-Express 3.0-förlängningskabel som kan köpas separat, kan du visa upp din GPU och samtidigt ha allt säkert monterat.

1014725 Corsair Corsair 4000D Airflow White CC-9011201-WW CORSAIR 4000D är ett stilrent chassi som gör det lika enkelt att uppnå ett välkylt system, som att visa upp din dators välbyggda insida. CORSAIR har medvetet lämnat extra plats bakom moderkortet för att underlätta vid kabeldragning, och skickar med två 120 mm AirGuide-fläktar för att ytterligare optimera kylningen. Med framtiden i fokus har du ett modernt chassi med moderna anslutningar på ovansidan, där du enkelt ansluter ditt headset genom 3,5 mm AUX-ingången och får USB-C typ 3.1 samt USB-A 3.0 för snabba framtidssäkra anslutningar för dina varierande enheter.Designad för optimerat luftflödeKylning är en av de största fördelarna med CORSAIR 4000D. Vertikalt längs med frontpanelen i stål löper två stora luftintag som gör det enkelt för luft att strömma igenom datorn. Lägg därtill flexibla fläktmonteringsmöjligheter och du har allt du behöver för att kunna uppnå ett högpresterande och välkylt system.Upplev enkel kabeldragningNu blir det både enklare och snabbare att bygga ett proffsigt system, där alla större kablar snyggt leds iväg genom samma kabelkanal. Bakom moderkortet har det lämnats 25 mm extra plats, för att du ska kunna få plats med alla dina kablar utan problem.Två CORSAIR AirGuide-fläktar medföljerUtrustad med CORSAIR AirGuide-fläktar med virvelskydd koncentreras luftflödet och förbättrar kylningen ytterligare. Chassits rymliga interiör låter dig dessutom addera ytterligare fläktar då det rymmer upp till totalt 6x 120 mm eller 4x 140 mm kylfläktar.Montera din GPU säkert vertikaltBrukar du transportera din dator stående finns det stöd för att montera ditt grafikkort stående för att avlasta dess kontakter både där men även på moderkortet. Med de vertikala PCIe-kortplatserna och ett skruvfäste för en CORSAIR PCI-Express 3.0-förlängningskabel som kan köpas separat, kan du visa upp din GPU och samtidigt ha allt säkert monterat. Tower-chassi 890 SEK 890 NewCondition PreOrder
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi