Chassi med ljuddämpning och smart kabeldragning

Corsair Carbide 275Q

  Art.nr: 1006552
  • Formfaktor ATX
  • 2 st USB 3.0 anslutningar
  • 2 st 3,5 millimeter ingångar
  • Inbyggd kabeldragning
  • Löstagbara dammfilter
  • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair Carbide 275Q är ett kompakt mid-tower chassi med minimalistisk design och ljuddämpade paneler för att vara så tystgående som möjligt. Chassit är baserat på den prisvinnande modellen 275R fast här utan sidofönster.

Ljuddämpat

I chassit Carbide 275Q har man försett sidopaneler och ovansidan med ljuddämpande plattor för att din dator skall avge så lite ljud som möjligt. 

PWM fläktkontroller

I denna nya version av 275-chassit har det tillkommit en kontroller för upp till 6 st PWM-fläktar samt ett splitter så att du kan använda funktioner direkt från ditt moderkort när det kommer till styrning av fläktarna.

Flera möjligheter för kylning

Med Corsair Carbide 275Q finns det flera möjligheter att montera flera fläktar eller kylare i chassiet. På frontpanelen kan man ha upp till 3 st 120mm fläktar, 2 st 140mm fläktar för optimal kylning eller ett 360mm kylaggregat för vattenkylda processorer. I toppen finns det möjlighet för 2 st 120mm fläktar eller ett kylaggregat på 240mm och på baksidan finns plats för en fläkt på storlek 120mm.

Med Direct Airflow Path™- kylningen hjälper till att hålla dina komponenter välkylda utan att kablar eller liknande är i vägen för att kunna kyla ner komponenter.

Vertikal plats för grafikkort

Vill du visa upp ditt grafikkort från sidan har Carbide 275Q möjlighet till att montera ditt grafikkort vertikalt istället. Detta avlastar även fästningarna på grafikkortet.

Plats för flera hårddiskar

Corsair Carbide 275Q har många platser för hårddiskar. På baksidan finns det upp till fyra platser för 2,5" SSD-hårddiskar och två platser för 3,5" HDD-hårddiskar. Allt för att kunna maximera möjligheten för all sorts lagring.

Håll din dator dammfri

På Corsair Carbide 275Q sitter det flera dammfilter för att enkelt hålla datorn fri från damm. På ovansidan av chassit sitter ett dammfilter med en magnetlösning så att man enkelt kan ta bort och sätta tillbaka det efter rengöring. På undersidan sitter det en skena som man enkelt kan dra ut och sätta tillbaka. Även bakom frontpanelen sitter det ett dammfilter för att ha en så dammfri dator som möjligt.

1006552 Corsair Corsair Carbide 275Q CC-9011164-WW Corsair Carbide 275Q är ett kompakt mid-tower chassi med minimalistisk design och ljuddämpade paneler för att vara så tystgående som möjligt. Chassit är baserat på den prisvinnande modellen 275R fast här utan sidofönster. Ljuddämpat I chassit Carbide 275Q har man försett sidopaneler och ovansidan med ljuddämpande plattor för att din dator skall avge så lite ljud som möjligt.  PWM fläktkontroller I denna nya version av 275-chassit har det tillkommit en kontroller för upp till 6 st PWM-fläktar samt ett splitter så att du kan använda funktioner direkt från ditt moderkort när det kommer till styrning av fläktarna. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Flera möjligheter för kylning Med Corsair Carbide 275Q finns det flera möjligheter att montera flera fläktar eller kylare i chassiet. På frontpanelen kan man ha upp till 3 st 120mm fläktar, 2 st 140mm fläktar för optimal kylning eller ett 360mm kylaggregat för vattenkylda processorer. I toppen finns det möjlighet för 2 st 120mm fläktar eller ett kylaggregat på 240mm och på baksidan finns plats för en fläkt på storlek 120mm. Med Direct Airflow Path™- kylningen hjälper till att hålla dina komponenter välkylda utan att kablar eller liknande är i vägen för att kunna kyla ner komponenter. Vertikal plats för grafikkort Vill du visa upp ditt grafikkort från sidan har Carbide 275Q möjlighet till att montera ditt grafikkort vertikalt istället. Detta avlastar även fästningarna på grafikkortet. Plats för flera hårddiskar Corsair Carbide 275Q har många platser för hårddiskar. På baksidan finns det upp till fyra platser för 2,5" SSD-hårddiskar och två platser för 3,5" HDD-hårddiskar. Allt för att kunna maximera möjligheten för all sorts lagring. Håll din dator dammfri På Corsair Carbide 275Q sitter det flera dammfilter för att enkelt hålla datorn fri från damm. På ovansidan av chassit sitter ett dammfilter med en magnetlösning så att man enkelt kan ta bort och sätta tillbaka det efter rengöring. På undersidan sitter det en skena som man enkelt kan dra ut och sätta tillbaka. Även bakom frontpanelen sitter det ett dammfilter för att ha en så dammfri dator som möjligt. Tower-chassi 4 1 749 SEK 749 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi