Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Chassi med öppningsbart sidofönster för lätt underhåll

Corsair Carbide 400C

  Art.nr: 226408
  • Midi-Tower
  • ATX, mITX & mATX-stöd
  • 2 st fläktar medföljer
  • 2 st 3,5-tums platser
  • Stöd för vattenkylning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair Carbide 400C är utvecklat och designat för att du skall få den prestandan och expansionsmöjligheterna du behöver i ett vackert, modernt och kompakt chassi. Med det stora öppningsbara fönstret på sidan ges du möjligheten till snabb och enkel åtkomst till dina komponenter, dessutom kan du beskåda din dator i sin helhet.

Testat av Sweclockers

"... med riktigt hög byggkvalitet och ett genomtänkt inre. Modellens kompakta format får oundvikliga konsekvenser för kabeldragningen, men med lite tålamod och tungan rätt i munnen går det att få till ett riktigt snyggt bygge i lådan"

Läs hela testet här.

Snygg kabeldragning

Sidofönstret öppnas som ett traditionellt fönster på t.ex ett hus vilket gör att du enkelt kommer åt att underhålla, byta ut eller göra rent dina komponenter. Inga skruvar behöver lossas på för att öppna sidan vilket gör att du spenderar mindre tid på installation och underhåll och har mer tid att njuta av din dator.

400C's modulära ATX-design ger kall luft direkt till komponenterna genom att eliminera hinder från extra, oanvända enhetsfack. Naturlig luftflöde håller fläktljud till ett minimum. Behöver du bättre kylning ändå för de senaste och mest kraftfulla komponenterna innehåller 400C platser för montering av vattenkylning och fler fläktar.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

226408 Corsair Corsair Carbide 400C CC-9011081-WW Corsair Carbide 400C är utvecklat och designat för att du skall få den prestandan och expansionsmöjligheterna du behöver i ett vackert, modernt och kompakt chassi. Med det stora öppningsbara fönstret på sidan ges du möjligheten till snabb och enkel åtkomst till dina komponenter, dessutom kan du beskåda din dator i sin helhet. Testat av Sweclockers "... med riktigt hög byggkvalitet och ett genomtänkt inre. Modellens kompakta format får oundvikliga konsekvenser för kabeldragningen, men med lite tålamod och tungan rätt i munnen går det att få till ett riktigt snyggt bygge i lådan"Läs hela testet här. Snygg kabeldragning Sidofönstret öppnas som ett traditionellt fönster på t.ex ett hus vilket gör att du enkelt kommer åt att underhålla, byta ut eller göra rent dina komponenter. Inga skruvar behöver lossas på för att öppna sidan vilket gör att du spenderar mindre tid på installation och underhåll och har mer tid att njuta av din dator. 400C's modulära ATX-design ger kall luft direkt till komponenterna genom att eliminera hinder från extra, oanvända enhetsfack. Naturlig luftflöde håller fläktljud till ett minimum. Behöver du bättre kylning ändå för de senaste och mest kraftfulla komponenterna innehåller 400C platser för montering av vattenkylning och fler fläktar. Tower-chassi 4,5 6 799 SEK 799 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi