Mid-tower chassi med läcker design

Corsair Carbide Series SPEC-05

  Art.nr: 1006763
  • Formfaktor ATX, m-ATX och m-ITX
  • 1 st USB 3.1 anslutning
  • 2 st 3,5 millimeter ingångar
  • Enkel kabeldragning
  • Löstagbart dammfilter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair Carbide SPEC-05 är ett kompakt mid-tower chassi med minimalistisk design och ett sidofönster i plexiglas. Enkelt att komma åt komponenterna i dator eller för att se sina komponenter genom sidofönstret.

Plats för flera hårddiskar

Corsair Carbide SPEC-05 har många platser för hårddiskar. I chassit finns det plats för upp till tre SSD-hårddiskar och två platser för HDD-hårddiskar. Allt för att kunna maximera möjligheten för all sorts lagring.

Flera möjligheter för kylning

Med Corsair Carbide SPEC-05 finns det flera möjligheter att montera flera fläktar eller kylare i chassiet. På frontpanelen kan man ha upp till 3 st 120mm fläktar eller 2 st 140mm fläktar för optimal kylning. I toppen finns det möjlighet för 2 st 120mm fläktar och på baksidan finns plats för en fläkt eller radiator med en storlek på 120mm.

Enkel och snygg kabeldragning

Corsair Carbide SPEC-05 är utrustad med flera funktioner, några av dem är för att underlätta din kabeldragning.Med flera platser för att underlätta din kabeldragning får du inte bara ett snyggt yttre men även en snygg insida.

Håll din dator dammfri

På undersidan av Corsair Carbide SPEC-05 sitter det ett dammfilter för att enkelt hålla din datorn fri ifrån damm. Dammfiltret sitter i en skena som man enkelt kan dra ut och sätta tillbaka.

1006763 Corsair Corsair Carbide Series SPEC-05 CC-9011138-WW Corsair Carbide SPEC-05 är ett kompakt mid-tower chassi med minimalistisk design och ett sidofönster i plexiglas. Enkelt att komma åt komponenterna i dator eller för att se sina komponenter genom sidofönstret. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Plats för flera hårddiskar Corsair Carbide SPEC-05 har många platser för hårddiskar. I chassit finns det plats för upp till tre SSD-hårddiskar och två platser för HDD-hårddiskar. Allt för att kunna maximera möjligheten för all sorts lagring. Flera möjligheter för kylning Med Corsair Carbide SPEC-05 finns det flera möjligheter att montera flera fläktar eller kylare i chassiet. På frontpanelen kan man ha upp till 3 st 120mm fläktar eller 2 st 140mm fläktar för optimal kylning. I toppen finns det möjlighet för 2 st 120mm fläktar och på baksidan finns plats för en fläkt eller radiator med en storlek på 120mm. Enkel och snygg kabeldragning Corsair Carbide SPEC-05 är utrustad med flera funktioner, några av dem är för att underlätta din kabeldragning.Med flera platser för att underlätta din kabeldragning får du inte bara ett snyggt yttre men även en snygg insida. Håll din dator dammfri På undersidan av Corsair Carbide SPEC-05 sitter det ett dammfilter för att enkelt hålla din datorn fri ifrån damm. Dammfiltret sitter i en skena som man enkelt kan dra ut och sätta tillbaka. Tower-chassi 5 4 589 SEK 589 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi