Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Snyggt gamingchassi med stort utrymme

Corsair Carbide SPEC-01

  Art.nr: 203500
  • Mid-Tower
  • Mini-ITX, Micro-ATX, ATX-stöd
  • 1 st LED-fläkt medföljer
  • 4 st 3,5-/2,5-tums platser
  • Stöd för vattenkylning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair Carbide SPEC-01

Ett snyggt designat chassi med smart och hållbar konstruktion, perfekt för dig som vill bygga ihop en speldator med alla grundläggande detaljer. Chassit har försett med en stor fönsterpanel där du kan beskåda alla komponenter som du väljer att installera. Desutom medföljer en LED-belyst fläkt som är förinstallerad i fronten. 

På insidan finns det plats för upp till fem fläktar, två 5,25-tums expansionsplatser och 4 kombinerade 3,5-/2,5-tums expansionsplatser för hårddisk eller SSD. Chassit har inbyggda dammfilter som är lätta att ta ur och rengöra. På framsidan finns det en USB 2.0-port och en USB 3.0-port samt en strömknapp och en resetknapp. 

Stor fönsterpanel på sidan

Den snygga designen gör sig ännu bättre när du kan beskåda dina komponenter genom fönsterpanelen på sidan av chassit. Har man ett välbyggt system så vill man visa upp det med stil. 

LED-belyst fläkt

Till chassit medföljer en LED-belyst fläkt som är monterad i chassits front. Fläkten är på 120 mm och tar in sval luft direkt över grafikkortets placering. Vill man få ännu bättre kylning kan man montera in en till 120 eller en 140 mm fläkt i fronten för dubbel effekt. 

Grym kylningspotential

Utöver de två fläktplatserna i chassits front finns det plats för ytterligare tre fläktar. Två 120 mm fläktar kan installeras i chassits övre del och en 120 mm fläkt i chassits bakre del. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Corsair Corsair Carbide SPEC-01 CC-9011050-WW Corsair Carbide SPEC-01 Ett snyggt designat chassi med smart och hållbar konstruktion, perfekt för dig som vill bygga ihop en speldator med alla grundläggande detaljer. Chassit har försett med en stor fönsterpanel där du kan beskåda alla komponenter som du väljer att installera. Desutom medföljer en LED-belyst fläkt som är förinstallerad i fronten.  På insidan finns det plats för upp till fem fläktar, två 5,25-tums expansionsplatser och 4 kombinerade 3,5-/2,5-tums expansionsplatser för hårddisk eller SSD. Chassit har inbyggda dammfilter som är lätta att ta ur och rengöra. På framsidan finns det en USB 2.0-port och en USB 3.0-port samt en strömknapp och en resetknapp.  Stor fönsterpanel på sidan Den snygga designen gör sig ännu bättre när du kan beskåda dina komponenter genom fönsterpanelen på sidan av chassit. Har man ett välbyggt system så vill man visa upp det med stil.  LED-belyst fläkt Till chassit medföljer en LED-belyst fläkt som är monterad i chassits front. Fläkten är på 120 mm och tar in sval luft direkt över grafikkortets placering. Vill man få ännu bättre kylning kan man montera in en till 120 eller en 140 mm fläkt i fronten för dubbel effekt.  Grym kylningspotential Utöver de två fläktplatserna i chassits front finns det plats för ytterligare tre fläktar. Två 120 mm fläktar kan installeras i chassits övre del och en 120 mm fläkt i chassits bakre del.  Tower-chassi 4 3 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi