Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Chassi med RGB och tempererat glas på sida och front

Corsair iCUE 4000X RGB White

  Art.nr: 1014723
  • Formfaktor ATX, micro-ATX, Mini-ITX
  • 3x 120 mm RGB-fläktar
  • Lättillgänglig USB-A 3.0 & USB-C 3.1 på ovansidan
  • Stöd för grafikkort upp till 360 mm

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair iCUE 4000X RGB är ett chassi som stilfullt låter dig visa upp din dators välbyggda insida precis som den förtjänar. Dess utmärkta luftflöde ventilerar dina komponenter som de behöver vid belastning och RGB-belysningen låter dig personaliera utseendet. Med framtiden i fokus har du ett modernt chassi med moderna anslutningar som i framkant på ovansidan där du enkelt ansluter ditt headset genom 3,5 mm AUX-ingången och får USB-C typ 3.1 samt USB-A 3.0 för snabba framtidssäkra anslutningar för dina varierande enheter.

Härdat glas och RGB

Med dess transparenta utsida blir det lätt att visa upp insidan. Både sidan av chassit har det men även framsidan - utan att kompromissa med luftflödet som effektivt bibehålls. Utöver dina komponenter blir det även tydligt uppvisande av ditt RGB-ljus efter din personliga prägel. Styr och synkronisera RGB-belysning för upp till sex fläktar med den medföljande programvaran iCUE Lighting Node CORE och CORSAIR iCUE.

Utmärkt luftflöde

Utrustad med CORSAIR 120mm-fläktar med AirGuide-teknik med virvelskydd koncentreras luftflödet och förbättrar kylningen. Chassits rymliga interiör låter dig även addera ytterligare fläktar då det rymmer upp till totalt 6x 120mm eller 4x 140mm kylfläktar, varav 2x i ovansidan och en baktill.

Bygg snyggt och lätt

Dra dina större kablar genom en enkel kanal. Med ett rymligt 25mm utrymme bakom moderkortet för alla dina kablar blir det snyggare att bygga på ett enkelt sätt. Inuti chassit får du två platser för 2,5" SSD-hårddiskar samt två platser för 3,5" hårddiskar. Allt för att kunna maximera möjligheten för all sorts lagring och se till att du får plats med alla dina program, data och spel. Sidopanelerna skjuts enkelt av i sidled när du behöver komma åt insidan när det är dags för uppgradering eller rengöring.

Montera din GPU säkert vertikalt

Brukar du transportera din dator stående finns det stöd för att montera ditt grafikkort stående för att avlasta dess kontakter både där men även på moderkortet. Med de vertikala PCIe-kortplatserna och ett skruvfäste för en CORSAIR PCI-Express 3.0-förlängningskabel som kan köpas separat, kan du visa upp din GPU och samtidigt ha allt säkert monterat.

1014723 Corsair Corsair iCUE 4000X RGB White CC-9011205-WW Corsair iCUE 4000X RGB är ett chassi som stilfullt låter dig visa upp din dators välbyggda insida precis som den förtjänar. Dess utmärkta luftflöde ventilerar dina komponenter som de behöver vid belastning och RGB-belysningen låter dig personaliera utseendet. Med framtiden i fokus har du ett modernt chassi med moderna anslutningar som i framkant på ovansidan där du enkelt ansluter ditt headset genom 3,5 mm AUX-ingången och får USB-C typ 3.1 samt USB-A 3.0 för snabba framtidssäkra anslutningar för dina varierande enheter.Härdat glas och RGBMed dess transparenta utsida blir det lätt att visa upp insidan. Både sidan av chassit har det men även framsidan - utan att kompromissa med luftflödet som effektivt bibehålls. Utöver dina komponenter blir det även tydligt uppvisande av ditt RGB-ljus efter din personliga prägel. Styr och synkronisera RGB-belysning för upp till sex fläktar med den medföljande programvaran iCUE Lighting Node CORE och CORSAIR iCUE.Utmärkt luftflödeUtrustad med CORSAIR 120mm-fläktar med AirGuide-teknik med virvelskydd koncentreras luftflödet och förbättrar kylningen. Chassits rymliga interiör låter dig även addera ytterligare fläktar då det rymmer upp till totalt 6x 120mm eller 4x 140mm kylfläktar, varav 2x i ovansidan och en baktill.Bygg snyggt och lättDra dina större kablar genom en enkel kanal. Med ett rymligt 25mm utrymme bakom moderkortet för alla dina kablar blir det snyggare att bygga på ett enkelt sätt. Inuti chassit får du två platser för 2,5" SSD-hårddiskar samt två platser för 3,5" hårddiskar. Allt för att kunna maximera möjligheten för all sorts lagring och se till att du får plats med alla dina program, data och spel. Sidopanelerna skjuts enkelt av i sidled när du behöver komma åt insidan när det är dags för uppgradering eller rengöring.Montera din GPU säkert vertikaltBrukar du transportera din dator stående finns det stöd för att montera ditt grafikkort stående för att avlasta dess kontakter både där men även på moderkortet. Med de vertikala PCIe-kortplatserna och ett skruvfäste för en CORSAIR PCI-Express 3.0-förlängningskabel som kan köpas separat, kan du visa upp din GPU och samtidigt ha allt säkert monterat. Tower-chassi 1249 SEK 1249 NewCondition PreOrder
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi