Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Define 7 - chassi med klart tempererat glas

Fractal Design Define 7 Black/White TG Clear Tint

  Art.nr: 1011117
  • Mid-tower
  • E-ATX, ATX, microATX och ITX
  • Sidopanel tempererat glas
  • Tre 140 mm fläktar medföljer
  • Inbyggd Fläkthub

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fractal Design Define 7 är det senaste tillskottet i Fractal Designs arsenal av chassin. Det är i Mid-tower-klassen och erbjuder en modulär, flexibel design bra överblick och effekt genom sidopanelen i tempererat glas.

Sidopanel i tempererat glas

Denna modell av Define 7 kommer med en sidopanel i tempererat glas så att man enkelt kan få en överblick av sina komponenter eller sin RGB-belysning vilket ger en häftig effekt. Denna sidopanalen har en ingen toning men finns även en variant som heter Define 7 TG Dark Tint och Define 7 TG Light Tint för den som vill ha en mörkare sidopanel.

Tre medföljande X2-fläktar

Define 7 kommer med tre stycken 140 mm-fläktar i X2-serien (två i fronten och en på baksidan) och dammskydd i botten, toppen och fronten som är enkla att rengöra men ger ändå ett högt luftflöde. Med grymma kabelhanteringsfunktioner gör Define 7 det enkelt att bygga en dator med bra luftflöde utan kablar som är ivägen.

Define 7 - Sprängskiss

Plats för exceptionell kylning

Med Fractal Design Define 7 ges det flera möjligheter att montera fläktar och radiatorer i chassit. Med plats för upp till nio stycken 120 mm eller 140 mm fläktar, en 360 mm radiator i fronten, 420 mm radiator i toppen eller en 120 mm radiator i botten. Define 7 ger dig optimala förutsättningar att skräddarsy hur du vill att kylningen i ditt chassi ska vara.

Nexus+2 fläkthub

Fläkthuben Nexus+2 medföljer Define 7 och har plats för upp till tre stycken PWM-fläktar och sex stycken 3-pin-fläktar så att man enkelt ska kunna styra sina fläktar på ett smidigt sätt.

Gott om plats för lagring

Med väl genomtänka kabelhanteringsfunktioner och modulära möjligheter gör Define 7 det enkelt att skapa ett otroligt rent bygge som imponerar. I chassit hittar du fyra dedikerade SSD-platser och totalt kan det monteras upp till 14 hårddiskar. Det medföljer en modulär bracket för montering av ytterligare hårddiskar.

Dammfritt för bästa prestanda

Med dammfilter på chassit minimeras mängden damm som kommer in i datorn och sätter sig på fläktar och komponenter vilket drar ner prestandan när det samlar sig mycket. Dammfilter gör att dina komponenter hålls rena och fräscha längre perioder innan de behöver rengöras.

1011117 Fractal Design Fractal Design Define 7 Black/White TG Clear Tint FD-C-DEF7A-05 Fractal Design Define 7 är det senaste tillskottet i Fractal Designs arsenal av chassin. Det är i Mid-tower-klassen och erbjuder en modulär, flexibel design bra överblick och effekt genom sidopanelen i tempererat glas. Sidopanel i tempererat glas Denna modell av Define 7 kommer med en sidopanel i tempererat glas så att man enkelt kan få en överblick av sina komponenter eller sin RGB-belysning vilket ger en häftig effekt. Denna sidopanalen har en ingen toning men finns även en variant som heter Define 7 TG Dark Tint och Define 7 TG Light Tint för den som vill ha en mörkare sidopanel. Tre medföljande X2-fläktar Define 7 kommer med tre stycken 140 mm-fläktar i X2-serien (två i fronten och en på baksidan) och dammskydd i botten, toppen och fronten som är enkla att rengöra men ger ändå ett högt luftflöde. Med grymma kabelhanteringsfunktioner gör Define 7 det enkelt att bygga en dator med bra luftflöde utan kablar som är ivägen. Plats för exceptionell kylning Med Fractal Design Define 7 ges det flera möjligheter att montera fläktar och radiatorer i chassit. Med plats för upp till nio stycken 120 mm eller 140 mm fläktar, en 360 mm radiator i fronten, 420 mm radiator i toppen eller en 120 mm radiator i botten. Define 7 ger dig optimala förutsättningar att skräddarsy hur du vill att kylningen i ditt chassi ska vara. Nexus+2 fläkthub Fläkthuben Nexus+2 medföljer Define 7 och har plats för upp till tre stycken PWM-fläktar och sex stycken 3-pin-fläktar så att man enkelt ska kunna styra sina fläktar på ett smidigt sätt. Gott om plats för lagring Med väl genomtänka kabelhanteringsfunktioner och modulära möjligheter gör Define 7 det enkelt att skapa ett otroligt rent bygge som imponerar. I chassit hittar du fyra dedikerade SSD-platser och totalt kan det monteras upp till 14 hårddiskar. Det medföljer en modulär bracket för montering av ytterligare hårddiskar. Dammfritt för bästa prestanda Med dammfilter på chassit minimeras mängden damm som kommer in i datorn och sätter sig på fläktar och komponenter vilket drar ner prestandan när det samlar sig mycket. Dammfilter gör att dina komponenter hålls rena och fräscha längre perioder innan de behöver rengöras. Tower-chassi 1949 SEK 1949 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi