Kompakt chassi med sidofönster optimerat för låg ljudnivå

Fractal Design Define C Black Tempered Glass

  Art.nr: 1007379
  • Midi-tower
  • ATX, microATX och ITX
  • Sidofönster i tempererat glas
  • Två X2-fläktar
  • ModuVent

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Define C Tempered Glass är ett ATX-chassi som presenterar en mycket optimerad och luftig interiörkonstruktion som erbjuder utrymme för de senaste komponenterna. Tätt ljuddämpande material i hela chassit tillsammans med Fractal Design's ModuVent™-teknik ger dig näst intill ett helt tyst chassi.

Chassit innehåller två dynamiska fläktar i X2-serien och dammskydd i botten, toppen och fronten som är enkla att rengöra men ger ändå ett högt luftflöde. Med extra uppmärksamhet kring kabelhanteringsfunktioner gör Define C det enkelt att skapa en otroligt "ren" byggnation som imponerar.

Fractal Design C TG är även utrustat med ett sidofönster i tempererat glas som ger dig en god överblick av komponenterna och framhäver LED-belysningen i fläktar, grafikkort, moderkort och andra produkter som har belysning.

Överblick front Fractal Design Define C Black Tempered Glass
Överblick baksida Fractal Design Define C Black Tempered Glass
1007379 Fractal Design Fractal Design Define C Black Tempered Glass FD-CA-DEF-C-BK-TG Define C Tempered Glass är ett ATX-chassi som presenterar en mycket optimerad och luftig interiörkonstruktion som erbjuder utrymme för de senaste komponenterna. Tätt ljuddämpande material i hela chassit tillsammans med Fractal Design's ModuVent™-teknik ger dig näst intill ett helt tyst chassi. Chassit innehåller två dynamiska fläktar i X2-serien och dammskydd i botten, toppen och fronten som är enkla att rengöra men ger ändå ett högt luftflöde. Med extra uppmärksamhet kring kabelhanteringsfunktioner gör Define C det enkelt att skapa en otroligt "ren" byggnation som imponerar.Fractal Design C TG är även utrustat med ett sidofönster i tempererat glas som ger dig en god överblick av komponenterna och framhäver LED-belysningen i fläktar, grafikkort, moderkort och andra produkter som har belysning. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Tower-chassi 4 1 1090 SEK 1090 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi