Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt chassi med sidofönster optimerat för låg ljudnivå

Fractal Design Define C Black Tempered Glass

  Art.nr: 1007379
  • Midi-tower
  • ATX, microATX och ITX
  • Sidofönster i tempererat glas
  • Två X2-fläktar
  • ModuVent

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Define C Tempered Glass är ett ATX-chassi som presenterar en mycket optimerad och luftig interiörkonstruktion som erbjuder utrymme för de senaste komponenterna. Tätt ljuddämpande material i hela chassit tillsammans med Fractal Design's ModuVent™-teknik ger dig näst intill ett helt tyst chassi.

Chassit innehåller två dynamiska fläktar i X2-serien och dammskydd i botten, toppen och fronten som är enkla att rengöra men ger ändå ett högt luftflöde. Med extra uppmärksamhet kring kabelhanteringsfunktioner gör Define C det enkelt att skapa en otroligt "ren" byggnation som imponerar.

Fractal Design C TG är även utrustat med ett sidofönster i tempererat glas som ger dig en god överblick av komponenterna och framhäver LED-belysningen i fläktar, grafikkort, moderkort och andra produkter som har belysning.

Överblick front Fractal Design Define C Black Tempered Glass
Överblick baksida Fractal Design Define C Black Tempered Glass
1007379 Fractal Design Fractal Design Define C Black Tempered Glass FD-CA-DEF-C-BK-TG Define C Tempered Glass är ett ATX-chassi som presenterar en mycket optimerad och luftig interiörkonstruktion som erbjuder utrymme för de senaste komponenterna. Tätt ljuddämpande material i hela chassit tillsammans med Fractal Design's ModuVent™-teknik ger dig näst intill ett helt tyst chassi. Chassit innehåller två dynamiska fläktar i X2-serien och dammskydd i botten, toppen och fronten som är enkla att rengöra men ger ändå ett högt luftflöde. Med extra uppmärksamhet kring kabelhanteringsfunktioner gör Define C det enkelt att skapa en otroligt "ren" byggnation som imponerar.Fractal Design C TG är även utrustat med ett sidofönster i tempererat glas som ger dig en god överblick av komponenterna och framhäver LED-belysningen i fläktar, grafikkort, moderkort och andra produkter som har belysning. Tower-chassi 4 1 1090 SEK 1090 NewCondition PreOrder
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi