Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Define C är ett ATX-chassi som presenterar  en mycket optimerad och luftig interiörkonstruktion som erbjuder utrymme för de senaste komponenterna. Tätt ljuddämpande material i hela chassit tillsammans med Fractal Design's ModuVent™-teknik ger dig näst intill ett helt tyst chassi.

Chassit innehåller två dynamiska fläktar i X2-serien och dammskydd i botten, toppen och fronten som är enkla att rengöra men ger ändå ett högt luftflöde .Med extra uppmärksamhet kring kabelhanteringsfunktioner gör Define C det enkelt att skapa en otroligt "ren" byggnation som imponerar.

Titta även på

(0 st)
  • Stöd för E-ATX, ATX, m-ATX och ITX
  • Sidopanel i tempererat glas
  • 2 st 120 mm RGB-fläktar medföljer

990:-

Titta även på

(0 st)
  • Stöd för E-ATX, ATX, m-ATX och ITX
  • Sidopanel i tempererat glas
  • 2 st 120 mm RGB-fläktar medföljer

990:-

Fractal Design Fractal Design Define C FD-CA-DEF-C-BK Define C är ett ATX-chassi som presenterar  en mycket optimerad och luftig interiörkonstruktion som erbjuder utrymme för de senaste komponenterna. Tätt ljuddämpande material i hela chassit tillsammans med Fractal Design's ModuVent™-teknik ger dig näst intill ett helt tyst chassi. Chassit innehåller två dynamiska fläktar i X2-serien och dammskydd i botten, toppen och fronten som är enkla att rengöra men ger ändå ett högt luftflöde .Med extra uppmärksamhet kring kabelhanteringsfunktioner gör Define C det enkelt att skapa en otroligt "ren" byggnation som imponerar. Tower-chassi 4 3 890 SEK 890 NewCondition PreOrder
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi