Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fractal Design Define Nano S är ett chassi som ger dig full kompatibilitet med fullstora komponenter, samtidigt som chassit har en kompakt design. Define Nano S har även väldigt bra ljuddämpning. Chassit kommer med två stycken kvalitativa fläktar. Du får också två stycken dammfilter som skyddar din dator, samt att de är enkla att rengöra.

Define Nano S har en design som gör att du får ett obehindrat luftflöde, detta gör att chassit klarar av att kyla de allra tuffaste komponenterna. Den användarvänliga konstruktionen ger dig dessutom överlägsen kabelhantering, perfekt när du ska sätta ihop din nya dator. Ska till sist även nämna att chassit ger dig flexibla lagringsalternativ med plats för upp till 4 enheter. Samt att det rymmer en mängd olika radiatorstorlekar och inkluderar fästen för reservoar- och pumpmontering.

Titta även på

(0 st)
  • Formfaktor ATX
  • 2 st USB 3.1 anslutningar
  • 2 st 3,5 millimeter ingångar

699:-

Titta även på

(0 st)
  • Formfaktor ATX
  • 2 st USB 3.1 anslutningar
  • 2 st 3,5 millimeter ingångar

699:-

Fractal Design Fractal Design Define Nano S Black FD-CA-DEF-NANO-S-BK Fractal Design Define Nano S är ett chassi som ger dig full kompatibilitet med fullstora komponenter, samtidigt som chassit har en kompakt design. Define Nano S har även väldigt bra ljuddämpning. Chassit kommer med två stycken kvalitativa fläktar. Du får också två stycken dammfilter som skyddar din dator, samt att de är enkla att rengöra.Define Nano S har en design som gör att du får ett obehindrat luftflöde, detta gör att chassit klarar av att kyla de allra tuffaste komponenterna. Den användarvänliga konstruktionen ger dig dessutom överlägsen kabelhantering, perfekt när du ska sätta ihop din nya dator. Ska till sist även nämna att chassit ger dig flexibla lagringsalternativ med plats för upp till 4 enheter. Samt att det rymmer en mängd olika radiatorstorlekar och inkluderar fästen för reservoar- och pumpmontering. Tower-chassi 699 SEK 699 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi