Define R6 med ljuddämpning & USB 3.1 Gen 2 Type-C

Fractal Design Define R6 USB-C Black

  Art.nr: 1010186
  • ATX, microATX, Extended ATX, ITX
  • 3 st 140 mm fläktar medföljer
  • USB 3.1 Gen 2 Type-C
  • Ljuddämpade paneler
  • Nexus+ Smart Hub fläktkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fractal Design Define R6 USB-C är ett elegant och smart designat datorchassi som ger de mest krävande hårdvaruentusiasterna en solid grund att bygga vidare på. Chassit är byggt för att vara tyst med ljuddämpning på dess sido-, topp- och frontpaneler. Du får även ta del av USB 3.1 Gen 2 Type-C med snabbladdningsstöd så att din telefon kan laddas på nolltid, USB 3.1 Gen 2 ger även högre överföringshastigheter på upp till 10 GB/s.

Luftflöde och kylning

Define R6 har nio stycken fläktpositioner vilket ger möjligheten till en massiv kylkapacitet. Chassit kommer med tre stycken 140 mm fläktar förinstallerad, fläktarna heter Fractal Design Dynamic X2 GP-14. Define R6 har även givits Nexus+ Smart Hub, en smart funktion som gör att du kan kontrollera chassits alla fläktar.

Fractal Design Define R6 är lätt att rengöra tack vare dess nylonfilter med högt luftflöde på framsidan, överdelen och basen. Detta med full PSU-täckning samt åtkomst framifrån för bekvämlighet.

Vattenkylning

Med rum för upp till en 420 mm radiator i toppen, 360 mm i fronten och 280 mm i basen, får du den perfekta plattformen för att bygga din drömdator.

Expansionsplatser

Med sex stycken expansionsplatser vet du att du har utrymme till att montera flertalet hårddiskar. Det finns även 2 st dedikerade SSD-platser, dessa är optimerade för att du enkelt ska kunna installera dem utan verktyg.

1010186 Fractal Design Fractal Design Define R6 USB-C Black FD-CA-DEF-R6C-BK Fractal Design Define R6 USB-C är ett elegant och smart designat datorchassi som ger de mest krävande hårdvaruentusiasterna en solid grund att bygga vidare på. Chassit är byggt för att vara tyst med ljuddämpning på dess sido-, topp- och frontpaneler. Du får även ta del av USB 3.1 Gen 2 Type-C med snabbladdningsstöd så att din telefon kan laddas på nolltid, USB 3.1 Gen 2 ger även högre överföringshastigheter på upp till 10 GB/s. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Luftflöde och kylning Define R6 har nio stycken fläktpositioner vilket ger möjligheten till en massiv kylkapacitet. Chassit kommer med tre stycken 140 mm fläktar förinstallerad, fläktarna heter Fractal Design Dynamic X2 GP-14. Define R6 har även givits Nexus+ Smart Hub, en smart funktion som gör att du kan kontrollera chassits alla fläktar. Fractal Design Define R6 är lätt att rengöra tack vare dess nylonfilter med högt luftflöde på framsidan, överdelen och basen. Detta med full PSU-täckning samt åtkomst framifrån för bekvämlighet. Vattenkylning Med rum för upp till en 420 mm radiator i toppen, 360 mm i fronten och 280 mm i basen, får du den perfekta plattformen för att bygga din drömdator. Expansionsplatser Med sex stycken expansionsplatser vet du att du har utrymme till att montera flertalet hårddiskar. Det finns även 2 st dedikerade SSD-platser, dessa är optimerade för att du enkelt ska kunna installera dem utan verktyg. Tower-chassi 1590 SEK 1590 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi