Populärt chassi med ljuddämpning och tempererat glas

Fractal Design Define R6 White Tempered Glass

  Art.nr: 1007387
  • Midi-Tower
  • ATX, E-ATX, Mini-ITX, mATX
  • 2 st fläktar medföljer
  • Ljuddämpade paneler
  • Fläktkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fractal Design har tänkt på funktion ända ut i fingertopparna utan att kompromissa med stilrenhet och resultatet heter Define R6. Det är tillverkat av material som är otroligt ljuddämpande runt hela chassit och fått fram ett tyst, stilrent och ljuddämpat chassi. 

Chassit ger grym ljuddämpning utan att förlora kylegenskaper och luftflöde. Du behöver heller inte oroa dig för att det ska samla damm, då det på ovan- och undersidan av chassit återfinns dammfilter som hjälper till att hålla chassit och ytan ren och snygg.

Det medföljer två dynamiska X2 GP-14 140 mm-fläktar. Med grymma kabelhanteringsfunktioner och modulära möjligheter gör Define R6 det enkelt att skapa ett otroligt rent bygge som imponerar. Tack vare sidan i tempererat glas får du en snygg överblick av dina komponenter.

Fractal Design Define R6

Med sex stycken expansionsplatser vet du att du har utrymme till att montera flertalet hårddiskar. Det finns även 2 st dedikerade SSD-platser, dessa är optimerade för att du enkelt ska kunna installera dem utan verktyg. 

Fractal Design Define R6
1007387 Fractal Design Fractal Design Define R6 White Tempered Glass FD-CA-DEF-R6-WT-TG Fractal Design har tänkt på funktion ända ut i fingertopparna utan att kompromissa med stilrenhet och resultatet heter Define R6. Det är tillverkat av material som är otroligt ljuddämpande runt hela chassit och fått fram ett tyst, stilrent och ljuddämpat chassi.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Chassit ger grym ljuddämpning utan att förlora kylegenskaper och luftflöde. Du behöver heller inte oroa dig för att det ska samla damm, då det på ovan- och undersidan av chassit återfinns dammfilter som hjälper till att hålla chassit och ytan ren och snygg. Det medföljer två dynamiska X2 GP-14 140 mm-fläktar. Med grymma kabelhanteringsfunktioner och modulära möjligheter gör Define R6 det enkelt att skapa ett otroligt rent bygge som imponerar. Tack vare sidan i tempererat glas får du en snygg överblick av dina komponenter. Med sex stycken expansionsplatser vet du att du har utrymme till att montera flertalet hårddiskar. Det finns även 2 st dedikerade SSD-platser, dessa är optimerade för att du enkelt ska kunna installera dem utan verktyg.  Tower-chassi 5 1 1590 SEK 1590 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi