Läckert, ljuddämpat chassi i tonat tempererat glas

Fractal Design Define S2 Vision Blackout

  Art.nr: 1007385
  • ATX, E-ATX, microATX och ITX
  • Exteriör helt i tempererat glas
  • 4 st fläktar medföljer
  • Utbytbar toppanel för extra fläktplatser
  • Fläktkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fractal Design Define S2 Vision är ett chassi designat för att föra samman skönhet och funktion. Med en utsida helt i tempererat glas kan du stolt visa upp ditt datorbygge från alla olika vinklar. Blackout-versionen är utformad med mörktonat tempererat glas och ger möjligheter till ett stilrent slutresultat med en stark blickfångande effekt.

Trots stort fokus på exteriören så behöver du inte oroa dig för att prestandan har blivit lidande. Fractal Design har utformat ett chassi som inte lämnar någonting åt slumpen.

Med grymma kabelhanteringsfunktioner och modulära möjligheter gör Define S2 Vision det enkelt att skapa ett otroligt rent bygge som imponerar. På baksidan av chassit hittar du två dedikerade SSD-platser och det finns totalt sju expansionsplatser så att du vet att du kan montera flertalet hårddiskar.

I botten och fronten finns det dammfilter som hjälper till att hålla chassit och ytan ren och snygg.

Flexibla kylningsmöjligheter

Goda möjligheter till kylning fortsätter vara av största vikt för Fractal Design som med Define S2 Vision ger omfattande stöd för både större luft- och vattenkylda system. Förinstallerat finner du fyra dynamiska X2 GP-14 PWM 140 mm-fläktar och via en medföljande Nexus 9P fläkthub kan du styra upp till nio PWM-enheter via ditt moderkort.

Direkt ur kartong har chassit sex stycken fläktplatser, men om du känner att du behöver fler så kan toppanelen i tempererat glas med ett knapptryck bytas mot en medföljande panel med fläktfästen och ge plats åt ytterligare tre fläktar eller en 360 mm radiator.

Define S2 Vision Blackout överblick framsida
Define S2 Vision Blackout överblick baksida
1007385 Fractal Design Fractal Design Define S2 Vision Blackout FD-CA-DEF-S2V-BKO-TGD Fractal Design Define S2 Vision är ett chassi designat för att föra samman skönhet och funktion. Med en utsida helt i tempererat glas kan du stolt visa upp ditt datorbygge från alla olika vinklar. Blackout-versionen är utformad med mörktonat tempererat glas och ger möjligheter till ett stilrent slutresultat med en stark blickfångande effekt. Trots stort fokus på exteriören så behöver du inte oroa dig för att prestandan har blivit lidande. Fractal Design har utformat ett chassi som inte lämnar någonting åt slumpen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Med grymma kabelhanteringsfunktioner och modulära möjligheter gör Define S2 Vision det enkelt att skapa ett otroligt rent bygge som imponerar. På baksidan av chassit hittar du två dedikerade SSD-platser och det finns totalt sju expansionsplatser så att du vet att du kan montera flertalet hårddiskar.I botten och fronten finns det dammfilter som hjälper till att hålla chassit och ytan ren och snygg. Flexibla kylningsmöjligheter Goda möjligheter till kylning fortsätter vara av största vikt för Fractal Design som med Define S2 Vision ger omfattande stöd för både större luft- och vattenkylda system. Förinstallerat finner du fyra dynamiska X2 GP-14 PWM 140 mm-fläktar och via en medföljande Nexus 9P fläkthub kan du styra upp till nio PWM-enheter via ditt moderkort.Direkt ur kartong har chassit sex stycken fläktplatser, men om du känner att du behöver fler så kan toppanelen i tempererat glas med ett knapptryck bytas mot en medföljande panel med fläktfästen och ge plats åt ytterligare tre fläktar eller en 360 mm radiator. Tower-chassi 5 1 1590 SEK 1590 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi