Fractal Design Meshify 2 Black Solid - Rymligt och robust full-tower chassi med distinkt design
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Rymligt och robust full-tower chassi med distinkt design

Fractal Design Meshify 2 Black Solid

  Art.nr: 1014700
  • Full-tower
  • ATX, microATX, Mini-ITX, Extended ATX
  • Avtagbart frontfilter
  • 3 fläktar ingår
  • Plats för upp till 9 fläktar
1 549:-

Delbetala från 168:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fractal Design Meshify 2 Black Solid är ett stilrent och maxat chassi för dig som bryr dig om både in- och utsidan av din dator. Chassit har utvecklats med fokus på distinkt design, rymlig interiör och robust utseende. Med chassit kommer en 120mm-fläkt och två 140mm-fläktar som är förintstallerade, men det finns plats för upp till nio fläktar. Den ikoniska vinkelnätfronten med en djärv estetik ger ett filtrerat luftflöde och dammfiltret i fronten går även att ta bort. Meshify 2 Black Solid ger dig ett stabilt chassi med väldigt bra luftflöden och gott om utrymme för alla dina komponenter.

Smidig design 

Meshify 2 Black Solid har en ny design på frontpanelen med gångjärn, avtagbart nät och trådfri ram, som skapar en enklare åtkomst till de främre fläktfästena. Det är lätt att rengöra filtren på framsidan, toppen och basen då toppanelen kan öppnas helt för att ge åtkomst till interiören. Det nya främre nylonfiltret kan även tas bort för ökat luftflöde.

Enastående lagring

Med Meshify 2 Black Solid får du en transformerbar inredning med en flyttbar vägg för anpassade byggen. Om chassit omvandlas till lagringslayout kan du installera upp till 11 hårddiskar tillsammans med fyra dedikerade SSD-fästen (sex SSD/HDD-brickor, två SSD-fästen och en multibracket ingår). Med den multibracket som medföljer kan du omvandla en oanvänd fläktposition till ett fäste för en hårddisk, SSD eller pump. Chassit har verktygslösa sidopaneler med topplås som ger snabb åtkomst till interiören och förebygger olyckor.

Fractal Design Meshify 2 Black Solid

Extrem flexibilitet

Med detta chassi får du plats med din anpassade vattenslinga med stora behållare och radiatorer upp till 420 mm i den öppna layout-standarden. Chassit har plats för radiatorer upp till 360 mm (fram), 420 mm (överst) och 280 mm (bas) och rymmer enkelt stora moderkort upp till och med 285 mm E-ATX. Du kan även ta bort hela toppanelen på Meshify 2 Black Solid för att bygga och leda utan hinder.

Smarta detaljer

Med en ultratunn Nexus +2 fan hub kan du ansluta upp till tre PWM-fläktar och sex 3-stiftsfläktar. Meshify 2 Black Solid har ett avtagbart PSU-kabelskydd och integrerade kabelstyrningar med kardborreband som förenklar kabelhanteringen bakom panelen ytterligare. Med typ-C-gränssnitt (USB 3.1 Gen 2) får du snabb laddning och hastigheter upp till 10 Gbps.

Fractal Design Meshify 2 Black Solid