Fractal Design Meshify 2 Compact Black TG Dark Tint - Kompakt chassi med glasfönster & plats för upp till 7 fläktar
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Kompakt chassi med glasfönster & plats för upp till 7 fläktar

Fractal Design Meshify 2 Compact Black TG Dark Tint

  Art.nr: 1014696
  • Midi-tower
  • ATX, microATX, Mini-ITX
  • Avtagbart frontfilter
  • 3 fläktar ingår
  • Plats för upp till 7 fläktar
1 299:-

Delbetala från 147:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fractal Design Meshify 2 Compact Black TG Dark Tint är ett stilrent och kompakt chassi för dig som bryr dig om både in- och utsidan av din dator. Chassit har en mångsidig och utrymmeseffektiv ATX-formfaktordesign med samma prestanda och kapacitet som större chassin. Med chassit kommer en 120mm-fläkt och två 140mm-fläktar, men det finns plats för upp till sju fläktar. Den ikoniska vinkelnätfronten med en djärv estetik ger ett filtrerat luftflöde och och dammfiltret i fronten går även att ta bort. Meshify 2 Compact Black TG Dark Tint ger dig ett chassi med väldigt bra luftflöden och gott om utrymme för många komponenter.

På den här modellen av Meshify Compact 2 är vänsterpanelen gjord av mörkt, härdat glas så att du stolt kan visa upp dina komponenter och skapa en spektakulär syn.

Smidig design

Meshify 2 Compact Black TG Dark Tint har en ny design på frontpanelen med gångjärn, avtagbart nät och trådfri ram, som skapar en enklare åtkomst till de främre fläktfästena. Det är lätt att rengöra filtren på framsidan, toppen och basen då toppanelen kan öppnas helt för att ge åtkomst till interiören. Det nya främre nylonfiltret kan även tas bort för ökat luftflöde.

Robust kylning och mycket utrymme

Meshify 2 Compact Black TG Dark Tint har plats för upp till 7x 120mm-fläktar eller 4x 140mm-fläktar, främre radiatorer upp till 360 mm eller toppradiatorer upp till 240 mm. Med en öppen insida skapas ett jämnt luftflöde både in och ut. Med chassit kommer 1x 120 mm Dynamic X2 GP-12-fläkt och 2x 140 mm Dynamic X2 GP-14-fläkt. 

Vidare har Meshify 2 Compact Black TG Dark Tint plats för GPU:er upp till 360 mm med en 240 mm radiator i toppen eller upp till 360/280 mm radiatorer med GPU:er under 305 mm.

Fractal Design Meshify 2 Compact Black TG Dark Tint

Fullt utrustad 

Med en sömlöst integrerad stålpanel med stålramstöd och skruvfri topplåsmekanism är Meshify 2 Compact Black TG Dark Tint ett chassi rustat för det mesta. Lagringsalternativ som stöder två 2,5"/3,5" -enheter och upp till fyra SSD-enheter (två SSD-fästen ingår) och förbättrad kabeldragning med tre integrerade kabeljusteringsclips och sex kardborreband gör detta chassi till ett flexibelt hem för dina komponenter.

Smarta detaljer

Meshify 2 Compact Black TG Dark Tint har robusta drivplattor i stål som är vibrationsdämpade av stötdämpande gummitätningar och bidrar till en mer smidig och tyst drift. Med typ-C-gränssnitt (USB 3.1 Gen 2) får du snabb laddning och hastigheter upp till 10 Gbps. Ett heltäckande hölje för nätaggregatet döljer lätt drivburen och överflödiga kablar.

Fractal Design Meshify 2 Compact Black TG Dark Tint