Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Chassi med tonat sidofönster och optimerat luftflöde

Fractal Design Meshify C Blackout Tempered Glass

  Art.nr: 1007334
  • Midi-tower
  • ATX, microATX och ITX
  • Tonat sidofönster i tempererat glas
  • Front i mesh för maximerat luftintag
  • Två X2-fläktar medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Möt Fractal Design Meshify C. Ett chassi utformat för att ge så god luftgenomströmning som möjligt. Med en front utformad i mesh och en öppen ATX-layout tillåts luften att strömma oförhindrat genom datorn och försäkrar dig om att överhettning inte kommer att vara ett problem.

Det tonade sidofönstret i tempererat glas fullbordar den helsvarta designen och gör chassit väldigt stilrent. Detta samtidigt som du har god sikt över komponenterna i datorn.

Utöver mesh-fronten så har Meshify C också en mängd andra funktioner för att optimera luftflödet. Förmonterat får du två dynamiska fläktar i X2-serien och det sitter dammskydd i botten, toppen och fronten som håller datorn dammfri och är enkla att rengöra.

Totalt har chassit sju fläktplatser och med tre fläktplatser i fronten kan du välja att installera en radiator på upp till  360 mm till ditt vattenkylda system.

Kompromisslös rymlighet

Trots den öppna designen är Meshify C ett flexibelt alternativ när det kommer till lagringsutrymme. På baksidan av moderkortsplåten hittar du tre dedikerade SSD-platser och det finns rum för upp till fem hårddiskar i chassits botten.

Överblick front Fractal Design Meshify C
Överblick front Fractal Design Meshify C
1007334 Fractal Design Fractal Design Meshify C Blackout Tempered Glass FD-CA-MESH-C-BKO-TG Möt Fractal Design Meshify C. Ett chassi utformat för att ge så god luftgenomströmning som möjligt. Med en front utformad i mesh och en öppen ATX-layout tillåts luften att strömma oförhindrat genom datorn och försäkrar dig om att överhettning inte kommer att vara ett problem.Det tonade sidofönstret i tempererat glas fullbordar den helsvarta designen och gör chassit väldigt stilrent. Detta samtidigt som du har god sikt över komponenterna i datorn. Utöver mesh-fronten så har Meshify C också en mängd andra funktioner för att optimera luftflödet. Förmonterat får du två dynamiska fläktar i X2-serien och det sitter dammskydd i botten, toppen och fronten som håller datorn dammfri och är enkla att rengöra.Totalt har chassit sju fläktplatser och med tre fläktplatser i fronten kan du välja att installera en radiator på upp till  360 mm till ditt vattenkylda system. Kompromisslös rymlighet Trots den öppna designen är Meshify C ett flexibelt alternativ när det kommer till lagringsutrymme. På baksidan av moderkortsplåten hittar du tre dedikerade SSD-platser och det finns rum för upp till fem hårddiskar i chassits botten. Tower-chassi 5 2 1049 SEK 1049 NewCondition PreOrder
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi