Chassi med tonat sidofönster och optimerat luftflöde

Fractal Design Meshify C Blackout Tempered Glass

  Art.nr: 1007334
  • Midi-tower
  • ATX, microATX och ITX
  • Tonat sidofönster i tempererat glas
  • Front i mesh för maximerat luftintag
  • Två X2-fläktar medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Möt Fractal Design Meshify C. Ett chassi utformat för att ge så god luftgenomströmning som möjligt. Med en front utformad i mesh och en öppen ATX-layout tillåts luften att strömma oförhindrat genom datorn och försäkrar dig om att överhettning inte kommer att vara ett problem.

Det tonade sidofönstret i tempererat glas fullbordar den helsvarta designen och gör chassit väldigt stilrent. Detta samtidigt som du har god sikt över komponenterna i datorn.

Utöver mesh-fronten så har Meshify C också en mängd andra funktioner för att optimera luftflödet. Förmonterat får du två dynamiska fläktar i X2-serien och det sitter dammskydd i botten, toppen och fronten som håller datorn dammfri och är enkla att rengöra.

Totalt har chassit sju fläktplatser och med tre fläktplatser i fronten kan du välja att installera en radiator på upp till  360 mm till ditt vattenkylda system.

Kompromisslös rymlighet

Trots den öppna designen är Meshify C ett flexibelt alternativ när det kommer till lagringsutrymme. På baksidan av moderkortsplåten hittar du tre dedikerade SSD-platser och det finns rum för upp till fem hårddiskar i chassits botten.

Överblick front Fractal Design Meshify C
Överblick front Fractal Design Meshify C
1007334 Fractal Design Fractal Design Meshify C Blackout Tempered Glass FD-CA-MESH-C-BKO-TG Möt Fractal Design Meshify C. Ett chassi utformat för att ge så god luftgenomströmning som möjligt. Med en front utformad i mesh och en öppen ATX-layout tillåts luften att strömma oförhindrat genom datorn och försäkrar dig om att överhettning inte kommer att vara ett problem.Det tonade sidofönstret i tempererat glas fullbordar den helsvarta designen och gör chassit väldigt stilrent. Detta samtidigt som du har god sikt över komponenterna i datorn. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Utöver mesh-fronten så har Meshify C också en mängd andra funktioner för att optimera luftflödet. Förmonterat får du två dynamiska fläktar i X2-serien och det sitter dammskydd i botten, toppen och fronten som håller datorn dammfri och är enkla att rengöra.Totalt har chassit sju fläktplatser och med tre fläktplatser i fronten kan du välja att installera en radiator på upp till  360 mm till ditt vattenkylda system. Kompromisslös rymlighet Trots den öppna designen är Meshify C ett flexibelt alternativ när det kommer till lagringsutrymme. På baksidan av moderkortsplåten hittar du tre dedikerade SSD-platser och det finns rum för upp till fem hårddiskar i chassits botten. Tower-chassi 5 3 1090 SEK 1090 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi