Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Midi-tower chassi med optimerat luftflöde

Fractal Design Meshify C Solid Side

  Art.nr: 1007389
 • Midi-tower
 • ATX, microATX och ITX
 • Front i mesh för maximerat luftintag
 • Två X2-fläktar medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Möt Fractal Design Meshify C. Ett chassi utformat för att ge så god luftgenomströmning som möjligt. Med en front utformad i mesh och en öppen ATX-layout tillåts luften att strömma oförhindrat genom datorn och försäkrar dig om att överhettning inte kommer att vara ett problem.

Utöver mesh-fronten så har Meshify C också en mängd andra funktioner för att optimera luftflödet. Förmonterat får du två dynamiska fläktar i X2-serien och det sitter dammskydd i botten, toppen och fronten som håller datorn dammfri och är enkla att rengöra.

Totalt har chassit sju fläktplatser och med tre fläktplatser i fronten kan du välja att installera en radiator på upp till  360 mm till ditt vattenkylda system.

Kompromisslös rymlighet

Trots den öppna designen är Meshify C ett flexibelt alternativ när det kommer till lagringsutrymme. På baksidan av moderkortsplåten hittar du tre dedikerade SSD-platser och det finns rum för upp till fem hårddiskar i chassits botten.

Överblick front Fractal Design Meshify C
Överblick front Fractal Design Meshify C

Titta även på

(0 st)
 • Midi-tower
 • ATX, microATX och ITX
 • Sidofönster i tempererat glas

1 049:-

Titta även på

(0 st)
 • Midi-tower
 • ATX, microATX och ITX
 • Sidofönster i tempererat glas

1 049:-

1007389 Fractal Design Fractal Design Meshify C Solid Side FD-CA-MESH-C-BKO Möt Fractal Design Meshify C. Ett chassi utformat för att ge så god luftgenomströmning som möjligt. Med en front utformad i mesh och en öppen ATX-layout tillåts luften att strömma oförhindrat genom datorn och försäkrar dig om att överhettning inte kommer att vara ett problem. Utöver mesh-fronten så har Meshify C också en mängd andra funktioner för att optimera luftflödet. Förmonterat får du två dynamiska fläktar i X2-serien och det sitter dammskydd i botten, toppen och fronten som håller datorn dammfri och är enkla att rengöra.Totalt har chassit sju fläktplatser och med tre fläktplatser i fronten kan du välja att installera en radiator på upp till  360 mm till ditt vattenkylda system. Kompromisslös rymlighet Trots den öppna designen är Meshify C ett flexibelt alternativ när det kommer till lagringsutrymme. På baksidan av moderkortsplåten hittar du tre dedikerade SSD-platser och det finns rum för upp till fem hårddiskar i chassits botten. Tower-chassi 5 1 899 SEK 899 NewCondition PreOrder
 1. Datorkomponenter
 2. Datorchassi
 3. Tower-chassi