Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Rymligt chassi med plats för upp till nio fläktar

Fractal Design Meshify S2 TG Dark

  Art.nr: 1007336
  • Midi-tower
  • EATX, ATX, microATX och ITX
  • Sidofönster i tempererat glas
  • Front i mesh för maximerat luftintag
  • Tre X2-fläktar medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Meshify visar på en kraftfull prestanda med djärv estetik boostad till en helt ny nivå i den större och ännu mer kapabla Meshify S2. I en unik design försvinner många begränsningar tack vare Meshify S2's modulära och öppna layout.

Meshify S2 har en enorm kapacitet för kylning med tre förmonterade Dynamic X2-fläktar, med möjlighet till upp till nio fläktar, 420/360/280 mm radiatorfäste, pump och reservoarstöd och en innovativ flyttbar topphållare. Andra nya tillägg inkluderar USB Type-C, ett mångsidigt PSU-hölje, Flex-VRC Vertikal GPU Riser-stöd och ett tempererat glas med verktygslös hantering.

Fractal Design Meshify S2

S2 är det största Meshify-chassit hittills i serien och kombinerar alla sina styrkor mot sina föregångare med Fractal Designs mest revolutionerande modulära designelement. Det ikoniska vinkel-mesh-nätet erbjuder mer än bara ett snyggt utseende, det ökar luftintaget och släpper lös potentialen i en open layout dator.

Fractal Design Meshify S2

Trots den öppna designen är Meshify S2 ett flexibelt alternativ när det kommer till lagringsutrymme. På baksidan av moderkortsplåten hittar du två dedikerade SSD-platser (möjlighet att köpa till två monteringssatser för 4 platser) och det finns tre stycken universalplatser för ytterligare antingen 3,5" eller 2,5"-hårddiskar.

1007336 Fractal Design Fractal Design Meshify S2 TG Dark FD-CA-MESH-S2-BKO-TGD Meshify visar på en kraftfull prestanda med djärv estetik boostad till en helt ny nivå i den större och ännu mer kapabla Meshify S2. I en unik design försvinner många begränsningar tack vare Meshify S2's modulära och öppna layout. Meshify S2 har en enorm kapacitet för kylning med tre förmonterade Dynamic X2-fläktar, med möjlighet till upp till nio fläktar, 420/360/280 mm radiatorfäste, pump och reservoarstöd och en innovativ flyttbar topphållare. Andra nya tillägg inkluderar USB Type-C, ett mångsidigt PSU-hölje, Flex-VRC Vertikal GPU Riser-stöd och ett tempererat glas med verktygslös hantering. S2 är det största Meshify-chassit hittills i serien och kombinerar alla sina styrkor mot sina föregångare med Fractal Designs mest revolutionerande modulära designelement. Det ikoniska vinkel-mesh-nätet erbjuder mer än bara ett snyggt utseende, det ökar luftintaget och släpper lös potentialen i en open layout dator. Trots den öppna designen är Meshify S2 ett flexibelt alternativ när det kommer till lagringsutrymme. På baksidan av moderkortsplåten hittar du två dedikerade SSD-platser (möjlighet att köpa till två monteringssatser för 4 platser) och det finns tre stycken universalplatser för ytterligare antingen 3,5" eller 2,5"-hårddiskar. Tower-chassi 4,5 4 1690 SEK 1690 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi