Snyggt designat chassi med RGB-fläktar och fjärrkontroll

Mission SG Datorchassi GGX 3.3

  Art.nr: 1008671
 • 4 st 120 mm RGB-fläktar medföljer
 • Sidofönster
 • Smart kabelhantering
 • Löstagbart dammfilter
 • Fjärrkontroll för RGB-funktioner
 • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG GGX 3.3 är ett läckert chassi med tempererat glas på sidan, tre stycken A-RGB-fläktar med dubbla LED-ringar fram och en på baksidan för en läcker effekt. Chassit är designat för att du skall kunna uppleva dina komponenter på ett sätt du inte gjort förut. Du kommer att se alla RGB-effekter genom glaset på sidorna och i fronten.

Chassit har dammfilter på ovansidan som fästs med magnet och ett på undersidan som klickas in. Med dessa filter minimeras mängden damm och smuts som tränger in i datorn och tack vare magnetfäste och klickfunktion tas de enkelt bort och rengörs.

RGB-fläktar med dubbla LED-ringar

Med Mission SG GGX 3.3 medföljer det fyra stycken fläktar. Tre stycken i fronten samt en på baksidan.

Dessa 120 mm-fläktar är utrustade med dubbla LED-ringar för en effektfull belysning. De har en yttre ring och en inre ring. Varje fläkt är av typen A-RGB vilket betyder att de är adresserbara på så vis att man kan välja separata färginställnignar för respektive fläkt och LED-ring. Allting styrs enkelt med den medföljande fjärrkontrollen.

Mission SG GGX 3.3

Stöd för bra kylning

Förutom att du får med totalt 4 st RGB-fläktar kan du även komplettera med 2 st 120 mm eller 2 st 140 mm i toppen på chassit. Mission SG GGX 3.3 har även stöd för vätskekylning och du kan montera radiatorn antingen i toppen eller flytta RGB-fläktarna från fronten till toppen och sedan montera radiatorn där. Med stöd för radiatorer upp till 360 mm i fronten och 240 mm i toppen får du en flexibilitet att välja den vätskekylning som passar din dator.

Mission SG GGX 3.3 - Cutout

Verktygslösa 3,5"-platser

För att det skall vara så enkelt som möjligt att bygga i ditt nya chassi finns det två stycken verktygslösa 3,5"-platser där du med lätthet placerar dina hårddiskar. Under dessa två platser finns det skruvhål mot botten så att du även kan skruva dit en tredje hårddisk i botten på chassit.

Mission SG GGX 3.3 - HDD platser
Mission SG GGX 3.3 SSD platser

Två dedikerade SSD-platser

På baksidan av moderkortsplåten sitter det två stycken platser för att montera dina SSD-diskar. De sitter fast med hjälp av en tumskruv vilket gör det smidigt att byta eller flytta om dina SSD.

Ett tips när du bygger i detta chassit är att skruva loss 2,5"-platsen längst ut till höger och lägga 8-pin ATX 12V-strömkabeln utmed kanten för att hålla den på plats.

Sidofönster för snygg inblick

Sidofönstret har en snygg mörk tint för att smälta in i övriga chassits svarta färg. RGB-belysning och komponenter ser riktigt bra ut genom fönstret.

Skyddsplåt för nätaggregatet

För att optimera luftflödet och skärma av värmen från nätaggregatet (PSU) från resten av datorn så finns det en skyddsplåt med gummibeklädda hål för att kunna dra igenom de strömkablar du skall använda från nätaggregatet. Plåten bidrar även estetiskt genom att dölja det som annars kan se lite halvtråkigt ut i en snygg och välbyggd dator med RGB-belysning.

Titta även på

(11 st)
 • 4 st 120 mm RGB-fläktar medföljer
 • 5 mm tempererat glas
 • Smart kabelhantering

1 590:-

Titta även på

(11 st)
 • 4 st 120 mm RGB-fläktar medföljer
 • 5 mm tempererat glas
 • Smart kabelhantering

1 590:-

1008671 Mission SG Mission SG Datorchassi GGX 3.3 NN-628G Mission SG GGX 3.3 är ett läckert chassi med tempererat glas på sidan, tre stycken A-RGB-fläktar med dubbla LED-ringar fram och en på baksidan för en läcker effekt. Chassit är designat för att du skall kunna uppleva dina komponenter på ett sätt du inte gjort förut. Du kommer att se alla RGB-effekter genom glaset på sidorna och i fronten. Chassit har dammfilter på ovansidan som fästs med magnet och ett på undersidan som klickas in. Med dessa filter minimeras mängden damm och smuts som tränger in i datorn och tack vare magnetfäste och klickfunktion tas de enkelt bort och rengörs. RGB-fläktar med dubbla LED-ringar Med Mission SG GGX 3.3 medföljer det fyra stycken fläktar. Tre stycken i fronten samt en på baksidan.Dessa 120 mm-fläktar är utrustade med dubbla LED-ringar för en effektfull belysning. De har en yttre ring och en inre ring. Varje fläkt är av typen A-RGB vilket betyder att de är adresserbara på så vis att man kan välja separata färginställnignar för respektive fläkt och LED-ring. Allting styrs enkelt med den medföljande fjärrkontrollen. Stöd för bra kylning Förutom att du får med totalt 4 st RGB-fläktar kan du även komplettera med 2 st 120 mm eller 2 st 140 mm i toppen på chassit. Mission SG GGX 3.3 har även stöd för vätskekylning och du kan montera radiatorn antingen i toppen eller flytta RGB-fläktarna från fronten till toppen och sedan montera radiatorn där. Med stöd för radiatorer upp till 360 mm i fronten och 240 mm i toppen får du en flexibilitet att välja den vätskekylning som passar din dator. Verktygslösa 3,5"-platser För att det skall vara så enkelt som möjligt att bygga i ditt nya chassi finns det två stycken verktygslösa 3,5"-platser där du med lätthet placerar dina hårddiskar. Under dessa två platser finns det skruvhål mot botten så att du även kan skruva dit en tredje hårddisk i botten på chassit. Två dedikerade SSD-platser På baksidan av moderkortsplåten sitter det två stycken platser för att montera dina SSD-diskar. De sitter fast med hjälp av en tumskruv vilket gör det smidigt att byta eller flytta om dina SSD.Ett tips när du bygger i detta chassit är att skruva loss 2,5"-platsen längst ut till höger och lägga 8-pin ATX 12V-strömkabeln utmed kanten för att hålla den på plats. Sidofönster för snygg inblick Sidofönstret har en snygg mörk tint för att smälta in i övriga chassits svarta färg. RGB-belysning och komponenter ser riktigt bra ut genom fönstret. Skyddsplåt för nätaggregatet För att optimera luftflödet och skärma av värmen från nätaggregatet (PSU) från resten av datorn så finns det en skyddsplåt med gummibeklädda hål för att kunna dra igenom de strömkablar du skall använda från nätaggregatet. Plåten bidrar även estetiskt genom att dölja det som annars kan se lite halvtråkigt ut i en snygg och välbyggd dator med RGB-belysning. Tower-chassi 3,2 4 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Datorchassi
 3. Tower-chassi