Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Enkelt och snyggt chassi med sidofönster

Mission SG GGX 1.5

  Art.nr: 1008004
 • Formfaktor: ATX, mATX eller mITX
 • 1 st 120 mm fläkt medföljer
 • Sidofönster
 • Smart kabelhantering
 • Löstagbart dammfilter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OBS: Feltryck på kartongen till chassit. Det är en 120 mm-fläkt som medföljer och inte två som det står på kartongen.

Mission SG GGX 1.5 är ett kompakt chassi i läcker svart färg med borstat aluminium-look på fronten som kombinerar en stilren, modern design med en förinstallerad 120 mm fläkt och stöd för grafikkort med en längd på upp till 345 mm.

Chassit har stöd för moderkort med formfaktor ATX, mATX eller mITX. Det vanligaste är att man bygger med ATX och då har du även möjlighet att få plats med 7 st PCI-kort då chassit har uttag för så många vilket är perfekt om du skall ha speciella ljudkort eller trådlösa nätverkskort och annat.

Mission SG GGX 1.5

Stöd för vätskekylning och större grafikkort

Mission SG GGX 1.5 har stöd för grafikkort som är upp till 345 mm långa vilket betyder att du får plats med de lite större modellerna och inte begränsas av längden när du skall byta eller uppgradera grafikkort. Dessutom har chassit stöd för en radiator i fronten som är 120 mm.

Sidofönster

Chassit har försetts med en stor transparent sidopanel som är enkel att ta av. Den stora öppningen samt den verktygslösa konstruktionen underlättar vid montering och underhåll. Dessutom visas komponenterna upp på ett snyggt sätt vilket är en fördel om man vill ha RGB-belysning.

120 mm fläkt

Med chassit får du en fläkt på 120 mm som sitter i fronten. Dessutom är fläkten LED-belyst med en härlig blå färg för en läcker effekt.

Totalt får det plats tre stycken fläktar och det går att montera en extra 120 mm-fläkt i fronten om man vill ha ytterligare kylning. I fronten finns det även möjlighet att använda en av fläktplatserna för en radiator på 120 mm för vätskekylning.

Mission SG GGX 1.5 - Front

Frontpanel med USB

I fronten på chassit sitter det anslutningar till 1 x USB 3.0 och 2 x USB 2.0 så att du bekvämt kan koppla in externa enheter såsom hårddiskar, usb-minnen, telefoner, surplattor och mycket annat som ansluts via USB 3.0/2.0.

Dessutom finns det 3,5 mm-uttag för att koppla in din mikrofon och ditt gamingheadset samt On/off- och Reset-knapp.

Titta även på

(10 st)
 • Formfaktor: ATX, mATX eller mITX
 • 4 st 120 mm fläktar medföljer
 • Sidofönster i tempererat glas

490:-

Titta även på

(10 st)
 • Formfaktor: ATX, mATX eller mITX
 • 4 st 120 mm fläktar medföljer
 • Sidofönster i tempererat glas

490:-

1008004 Mission SG Mission SG GGX 1.5 K-11 OBS: Feltryck på kartongen till chassit. Det är en 120 mm-fläkt som medföljer och inte två som det står på kartongen. Mission SG GGX 1.5 är ett kompakt chassi i läcker svart färg med borstat aluminium-look på fronten som kombinerar en stilren, modern design med en förinstallerad 120 mm fläkt och stöd för grafikkort med en längd på upp till 345 mm. Chassit har stöd för moderkort med formfaktor ATX, mATX eller mITX. Det vanligaste är att man bygger med ATX och då har du även möjlighet att få plats med 7 st PCI-kort då chassit har uttag för så många vilket är perfekt om du skall ha speciella ljudkort eller trådlösa nätverkskort och annat. Stöd för vätskekylning och större grafikkort Mission SG GGX 1.5 har stöd för grafikkort som är upp till 345 mm långa vilket betyder att du får plats med de lite större modellerna och inte begränsas av längden när du skall byta eller uppgradera grafikkort. Dessutom har chassit stöd för en radiator i fronten som är 120 mm. Sidofönster Chassit har försetts med en stor transparent sidopanel som är enkel att ta av. Den stora öppningen samt den verktygslösa konstruktionen underlättar vid montering och underhåll. Dessutom visas komponenterna upp på ett snyggt sätt vilket är en fördel om man vill ha RGB-belysning. 120 mm fläkt Med chassit får du en fläkt på 120 mm som sitter i fronten. Dessutom är fläkten LED-belyst med en härlig blå färg för en läcker effekt. Totalt får det plats tre stycken fläktar och det går att montera en extra 120 mm-fläkt i fronten om man vill ha ytterligare kylning. I fronten finns det även möjlighet att använda en av fläktplatserna för en radiator på 120 mm för vätskekylning. Frontpanel med USB I fronten på chassit sitter det anslutningar till 1 x USB 3.0 och 2 x USB 2.0 så att du bekvämt kan koppla in externa enheter såsom hårddiskar, usb-minnen, telefoner, surplattor och mycket annat som ansluts via USB 3.0/2.0.Dessutom finns det 3,5 mm-uttag för att koppla in din mikrofon och ditt gamingheadset samt On/off- och Reset-knapp. Tower-chassi 3,3 8 299 SEK 299 NewCondition InStock
 1. Datorkomponenter
 2. Datorchassi
 3. Tower-chassi