Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robust ATX-chassi med A-RGB-fläkt och LED-slinga

Mission SG GGX 2.6

  Art.nr: 1008069
  • Formfaktor: ATX, mATX eller mITX
  • 4 st 120 mm fläktar medföljer
  • Sidofönster i tempererat glas
  • Stöd för vätskekylning
  • A-RGB LED-slinga

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG GGX 2.6 är ett läckert chassi med tempererat glas på sidan, en A-RGB LED-slinga på framsidan, fyra stycken fläktar varav en med dubbla A-RGB LED-ringar för en läcker effekt. Chassit är designat för att du skall kunna uppleva dina komponenter på ett sätt du inte gjort förut.

A-RGB fläkt och A-RGB LED-slinga

Med Mission SG GGX 2.6 medföljer det fyra stycken fläktar. Tre stycken i fronten samt en på baksidan.

En av dessa 120 mm-fläktar är utrustade med två LED-ringar för en effektfull belysning. Den är av typen A-RGB vilket betyder att den och LED-slingan är adresserbara på så vis att man kan välja separata färginställnignar för respektive LED-lampa och skapa sin egen stämning.

Tre stycken 120 mm-fläktar sitter i fronten för att maximera luftflödet i GGX 2.6. De har ingen belysning men är effektiva på att förlytta luften.

Mission SG GGX 2.6 RGB-LED

Det går även att komplettera med två stycken 120 mm fläktar i toppen på chassit om man vill ha ytterligare kylning.  För att styra RGB-slingan och fläkten finns det en LED-knapp på ovansidan av chassit man trycker på för att växla mellan olika lägen.

Stöd för vätskekylning

Mission SG GGX 2.6 har även stöd för vätskekylning och du kan montera en 120 mm radiator i toppen på chassit eller flytta på fläktar för att få raidatorn där den passar bäst.

Dedikerade platser för 2,5" SSD och 3,5" HDD

På baksidan av moderkortsplåten sitter det två stycken platser för att montera dina SSD-diskar. De sitter fast med hjälp av vanliga installationsskuvar vilket gör de sitter fast ordentligt.

Under skyddsplåten för nätaggregatet finns det två stycken platser för 3,5" hårddiskar som monteras även de med hjälp av vanliga installationsskruv.

PSU Cover Mission SG GGX 2.6

Skyddsplåt för nätaggregatet

För att optimera luftflödet och skärma av värmen från nätaggregatet (PSU) från resten av datorn så finns det en skyddsplåt. Plåten bidrar även estetiskt genom att dölja det som annars kan se lite halvtråkigt ut i en snygg och välbyggd dator med RGB-belysning.

Sidofönster i tempererat glas

Sidofönstret är tillverkat i tempererat glas för bästa hållbarhet. Det har en snygg tint för att smälta in i övriga chassits svarta färg. RGB-belysning och komponenter ser riktigt bra ut genom fönstret.

Mission SG GGX 2.6
1008069 Mission SG Mission SG GGX 2.6 Jazovo Plus VI Mission SG GGX 2.6 är ett läckert chassi med tempererat glas på sidan, en A-RGB LED-slinga på framsidan, fyra stycken fläktar varav en med dubbla A-RGB LED-ringar för en läcker effekt. Chassit är designat för att du skall kunna uppleva dina komponenter på ett sätt du inte gjort förut. A-RGB fläkt och A-RGB LED-slinga Med Mission SG GGX 2.6 medföljer det fyra stycken fläktar. Tre stycken i fronten samt en på baksidan.En av dessa 120 mm-fläktar är utrustade med två LED-ringar för en effektfull belysning. Den är av typen A-RGB vilket betyder att den och LED-slingan är adresserbara på så vis att man kan välja separata färginställnignar för respektive LED-lampa och skapa sin egen stämning.Tre stycken 120 mm-fläktar sitter i fronten för att maximera luftflödet i GGX 2.6. De har ingen belysning men är effektiva på att förlytta luften. Det går även att komplettera med två stycken 120 mm fläktar i toppen på chassit om man vill ha ytterligare kylning.  För att styra RGB-slingan och fläkten finns det en LED-knapp på ovansidan av chassit man trycker på för att växla mellan olika lägen. Stöd för vätskekylning Mission SG GGX 2.6 har även stöd för vätskekylning och du kan montera en 120 mm radiator i toppen på chassit eller flytta på fläktar för att få raidatorn där den passar bäst. Dedikerade platser för 2,5" SSD och 3,5" HDD På baksidan av moderkortsplåten sitter det två stycken platser för att montera dina SSD-diskar. De sitter fast med hjälp av vanliga installationsskuvar vilket gör de sitter fast ordentligt. Under skyddsplåten för nätaggregatet finns det två stycken platser för 3,5" hårddiskar som monteras även de med hjälp av vanliga installationsskruv. Skyddsplåt för nätaggregatet För att optimera luftflödet och skärma av värmen från nätaggregatet (PSU) från resten av datorn så finns det en skyddsplåt. Plåten bidrar även estetiskt genom att dölja det som annars kan se lite halvtråkigt ut i en snygg och välbyggd dator med RGB-belysning. Sidofönster i tempererat glas Sidofönstret är tillverkat i tempererat glas för bästa hållbarhet. Det har en snygg tint för att smälta in i övriga chassits svarta färg. RGB-belysning och komponenter ser riktigt bra ut genom fönstret. Tower-chassi 3 16 490 SEK 490 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi