Läckert chassi med tre fläktar och sidopanel i glas

NZXT H400i - Matte Black

  Art.nr: 249615
 • Mini-ITX och MicroATX-stöd
 • Stöd för vattenkylning
 • 3 st fläktar medföljer
 • Sidopanel i tempererat glas
 • Stilren och snygg design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

NZXT H400i är ett stilrent mattsvart chassi med sidopanel i tempererat glas. Det är anpassat för Mini-ITX och MicroATX-moderkort vilket ger dig en flexibilitet att välja och vraka bland komponenter som du själv vill. Det medföljer fyra stycken integrerade fläktar för att göra ditt bygge så läckert som möjligt.

H400i visar NZXTs vision för byggande av datorer idag. Detta mini-tower-chassit i premiumklassen har en unik CAM-powered smartenhet som digitalt driver RGB-belysning och fläktens prestanda. Du kan enkelt styra RGB-belysning och fläktar, medan Adaptive Noise Reduction optimerar datorns akustik genom maskininlärning och optimala fläktinställningar. Det medföljer tre stycken integrerade Aer F 120mm-fläktar för att förbättra din riggs utseende vilket du kan se genom H400i's tempererade glaspanel.

 • CAM-powered smart enhet för att förenkla installationen och hantera användningen av RGB-belysning och fläktar
 • Tålig och robust stålkonstruktion med den snygga H-seriens design
 • Sidopanel i tempererat glas visar upp innehållet och din RGB-belysning
 • Systeminstallation och uppgradering görs enkelt med smart system för kabelhantering
 • Vattenkylningsinstallation är förenklad för både AIO och anpassad slinga
 • Adaptiv brusreducering optimerar kylnings- och ljudbalansen för bästa spelkomfort

OBS: Komponenter på bilderna medföljer ej utan är endast för illustrerande syfte

249615 NZXT NZXT H400i - Matte Black CA-H400W-BB NZXT H400i är ett stilrent mattsvart chassi med sidopanel i tempererat glas. Det är anpassat för Mini-ITX och MicroATX-moderkort vilket ger dig en flexibilitet att välja och vraka bland komponenter som du själv vill. Det medföljer fyra stycken integrerade fläktar för att göra ditt bygge så läckert som möjligt. H400i visar NZXTs vision för byggande av datorer idag. Detta mini-tower-chassit i premiumklassen har en unik CAM-powered smartenhet som digitalt driver RGB-belysning och fläktens prestanda. Du kan enkelt styra RGB-belysning och fläktar, medan Adaptive Noise Reduction optimerar datorns akustik genom maskininlärning och optimala fläktinställningar. Det medföljer tre stycken integrerade Aer F 120mm-fläktar för att förbättra din riggs utseende vilket du kan se genom H400i's tempererade glaspanel. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> CAM-powered smart enhet för att förenkla installationen och hantera användningen av RGB-belysning och fläktarTålig och robust stålkonstruktion med den snygga H-seriens designSidopanel i tempererat glas visar upp innehållet och din RGB-belysningSysteminstallation och uppgradering görs enkelt med smart system för kabelhanteringVattenkylningsinstallation är förenklad för både AIO och anpassad slingaAdaptiv brusreducering optimerar kylnings- och ljudbalansen för bästa spelkomfort OBS: Komponenter på bilderna medföljer ej utan är endast för illustrerande syfte Tower-chassi 5 1 1090 SEK 1090 NewCondition Discontinued
 1. Datorkomponenter
 2. Datorchassi
 3. Tower-chassi