Stilrent chassi med optimalt luftflöde och sidofönster i tempererat glas

Phanteks Eclipse P300

  Art.nr: 1002029
  • Midtower med fönster
  • ATX, Micro ATX, Mini ITX, EATX
  • 1 st 120mm-fläkt medföljer
  • 2 st 3,5-tumsplatser
  • 2 st 2,5-tumsplatser

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sweclockers testpilot rekommenderar

Phanteks Eclipse P300 är en billig och modern datorlåda med väldigt hög kvalitet för de som tycker om att titta på insidan eller vill visa upp sina komponenter på ett snyggt och smidigt sätt.

Chassit är trots sin lilla storlek väldigt rymligt och har god luftgenomströmning. Det finns även stora möjligheter att bygga ett vattenkylningssystem som kan beskådas och underhållas relativt enkelt. Det låga priset gör det också perfekt för de som vill bygga dator på en begränsad budget.

Phantek Eclipse P300 är ett stilrent och kompakt chassi för dig som vill bygga en dator med stil och optimalt luftflöde. Tack vare fyra stycken fläktplatser och smarta dammfilter får du en bra kylning och minimalt med damm i ditt chassi.. Phanteks Eclipse P300 är tillverkat i metall och ger en robust och kvalitativ känsla. På ovansidan finns två USB 3.0-portar och ljudgångar. Sidopanelen är ett stort fönster i tempererat glas och i underkant sitter det en läcker RGB-LED-belyst list som kan skapa coola ljuseffekter.

Det medföljer även en 120 mm fläkt som sitter baktill i chassit. På det övriga tre fläktplatser kan du köpa till det du behöver och som är optimalt för just ditt bygge. P300 har stöd för ATX, Micro ATX, Mini ITX och EATX (upp till max 275 mm brett).

1002029 Phanteks Phanteks Eclipse P300 PH-EC300PTG_BK Sweclockers testpilot rekommenderar Phanteks Eclipse P300 är en billig och modern datorlåda med väldigt hög kvalitet för de som tycker om att titta på insidan eller vill visa upp sina komponenter på ett snyggt och smidigt sätt.Chassit är trots sin lilla storlek väldigt rymligt och har god luftgenomströmning. Det finns även stora möjligheter att bygga ett vattenkylningssystem som kan beskådas och underhållas relativt enkelt. Det låga priset gör det också perfekt för de som vill bygga dator på en begränsad budget. Läs hela testet på Sweclockers Phantek Eclipse P300 är ett stilrent och kompakt chassi för dig som vill bygga en dator med stil och optimalt luftflöde. Tack vare fyra stycken fläktplatser och smarta dammfilter får du en bra kylning och minimalt med damm i ditt chassi.. Phanteks Eclipse P300 är tillverkat i metall och ger en robust och kvalitativ känsla. På ovansidan finns två USB 3.0-portar och ljudgångar. Sidopanelen är ett stort fönster i tempererat glas och i underkant sitter det en läcker RGB-LED-belyst list som kan skapa coola ljuseffekter. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Det medföljer även en 120 mm fläkt som sitter baktill i chassit. På det övriga tre fläktplatser kan du köpa till det du behöver och som är optimalt för just ditt bygge. P300 har stöd för ATX, Micro ATX, Mini ITX och EATX (upp till max 275 mm brett). Tower-chassi 4,3 9 649 SEK 649 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi