Läckert chassi med RGB och stöd för Dual System

Phanteks Enthoo Evolv X Satin Black

  Art.nr: 1007757
  • Midtower med fönster
  • ATX, Micro ATX, Mini ITX, EATX
  • 3 st 140mm-fläktar medföljer
  • 4 st 3,5-tumsplatser
  • 6 st 2,5-tumsplatser

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Phanteks Enthoo Evolv X är ett chassi där inget utrymme går förlorat. Det ger dig en riktigt bra flexibilitet för att bygga din dator snyggt och stilrent. Oavsett om det är en avancerad gamingdator med vattenkylning ett professionellt datalagringssystem eller till och med en kontorsdator är Evolv X ett perfekt val för dig som tycker om att bygga en snygg dator.

En unik feature på Evolv-X är dess modulära brackets i toppen för montering av radiatorer till vattenkylda system. Den modulära designen gör att du enkelt kan anpassa vilken längd du behöver för att få plats med radiatorn. Det är stöd för upp till 360 mm radiatorer i toppen på chassit och upp till hela 420 mm i fronten.

Digital RGB

Phanteks Enthoo Evolv-X är i fronten utrustad med Digital RGB-belysning för att på ett effektfullt sätt få din dator att komma till liv. RGB-belysningen har stöd för ASUS Aura Sync samt MSI Mystic Light Sync och dess teman för att ännu bättre matcha färgschemat i datorn.

Gott om plats för kylning, grafikkort och nätaggregat

Ju bätte och ju mer high-end datorkomponenter är så brukar de vara större än norrmalt. I Phanteks Enthoo Evolv-X  får man plats med grafikkort som är upp till 435 mm långa, nätaggregat på upp till 250 mm och radiatorer för vattenkylning på upp till 420 mm (beroende på placering). Perfekt för dig som bygger en gamingdator med hög prestanda.

Phanteks Enthoo Evolv-X kommer utrustad med tre Phanteks Premium 140 mm-fläktar; 2 främre och 1 bakre. En PWM fläkt-hub stöder upp till åtta fläktar.

Gott om plats för hårddiskar

Phanteks Enthoo Evolv-X kommer färdig och redo för att montera fyra stycken 3,5-tums hårddiskar och sex stycken 2,5-tums SSD. Alla hårddiskarna är placerade på ett sådant sätt att de inte skall störa luftflöde eller vara ivägen på något sätt. 

Det går att köpa till tre stycken rack som låter dig montera ytterligare sex stycken 3,5-tums hårddiskar inuti chassit så att man kan ha total tio 3,5-tums hårddiskar och en monteringssats för ytterligare tre stycken SSD för totalt 9 SSD. Perfekt för den som har mycket lagring.

Dual System-stöd

Phanteks Enthoo Evolv-X har stöd för att i toppen på chassit montera ett mini-ITX och på så sätt köra dubbla datorer i samma chassi på samma nätaggregat. För att kunna köra Dual System behöver man köpa till ITX-kit (PH-ITXKT_R01).

1007757 Phanteks Phanteks Enthoo Evolv X Satin Black PH-ES518XTG_DBK01 Phanteks Enthoo Evolv X är ett chassi där inget utrymme går förlorat. Det ger dig en riktigt bra flexibilitet för att bygga din dator snyggt och stilrent. Oavsett om det är en avancerad gamingdator med vattenkylning ett professionellt datalagringssystem eller till och med en kontorsdator är Evolv X ett perfekt val för dig som tycker om att bygga en snygg dator. En unik feature på Evolv-X är dess modulära brackets i toppen för montering av radiatorer till vattenkylda system. Den modulära designen gör att du enkelt kan anpassa vilken längd du behöver för att få plats med radiatorn. Det är stöd för upp till 360 mm radiatorer i toppen på chassit och upp till hela 420 mm i fronten. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Digital RGB Phanteks Enthoo Evolv-X är i fronten utrustad med Digital RGB-belysning för att på ett effektfullt sätt få din dator att komma till liv. RGB-belysningen har stöd för ASUS Aura Sync samt MSI Mystic Light Sync och dess teman för att ännu bättre matcha färgschemat i datorn. Gott om plats för kylning, grafikkort och nätaggregat Ju bätte och ju mer high-end datorkomponenter är så brukar de vara större än norrmalt. I Phanteks Enthoo Evolv-X  får man plats med grafikkort som är upp till 435 mm långa, nätaggregat på upp till 250 mm och radiatorer för vattenkylning på upp till 420 mm (beroende på placering). Perfekt för dig som bygger en gamingdator med hög prestanda. Phanteks Enthoo Evolv-X kommer utrustad med tre Phanteks Premium 140 mm-fläktar; 2 främre och 1 bakre. En PWM fläkt-hub stöder upp till åtta fläktar. Gott om plats för hårddiskar Phanteks Enthoo Evolv-X kommer färdig och redo för att montera fyra stycken 3,5-tums hårddiskar och sex stycken 2,5-tums SSD. Alla hårddiskarna är placerade på ett sådant sätt att de inte skall störa luftflöde eller vara ivägen på något sätt.  Det går att köpa till tre stycken rack som låter dig montera ytterligare sex stycken 3,5-tums hårddiskar inuti chassit så att man kan ha total tio 3,5-tums hårddiskar och en monteringssats för ytterligare tre stycken SSD för totalt 9 SSD. Perfekt för den som har mycket lagring. Dual System-stöd Phanteks Enthoo Evolv-X har stöd för att i toppen på chassit montera ett mini-ITX och på så sätt köra dubbla datorer i samma chassi på samma nätaggregat. För att kunna köra Dual System behöver man köpa till ITX-kit (PH-ITXKT_R01). Tower-chassi 2169 SEK 2169 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi