Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Lagerrensning

Stilrent chassi i metall med LED-belysning och tempererat glas

Phanteks P400 Mid Tower Case Black/Red

  Art.nr: 248428
  • Helsida i tempererat glas
  • ATX, Micro ATX, Mini ITX
  • 2 st fläktar medföljer
  • 2 st 3,5-tumsplatser
  • 2 st 2,5-tumsplatser
  • Max 2 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Phantek Eclipse P400 är en stilren och kompakt midtower för dig som vill bygga en dator med stil och optimalt luftflöde. Tack vare rejält med fläktplatser och smarta dammfilter får du en bra kylning. Chassit är tillverkat i metall och ger en robust och kvalitativ känsla. På ovansidan finns två USB 3.0-portar och ljudgångar. Sidopanelen är av tempererat glas och undersidan på fronten är försedd med en läcker RGB-LED-belyst slinga som kan skapa coola ljuseffekter.

Helsida i tempererat glas

Med en sida i tempererat glas får du ett läckert designat chassi som ger dig en överblick i datorns inre. Visa upp ditt bygge med stolthet och med RGB-färgerna kan du anpassa färgen att passa schemat på resten av dina komponenter. Det ger en häftig effekt och du imponerar på vänner både hemma och på lan.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

248428 Phanteks Phanteks P400 Mid Tower Case Black/Red PH-EC416PTG_BR Phantek Eclipse P400 är en stilren och kompakt midtower för dig som vill bygga en dator med stil och optimalt luftflöde. Tack vare rejält med fläktplatser och smarta dammfilter får du en bra kylning. Chassit är tillverkat i metall och ger en robust och kvalitativ känsla. På ovansidan finns två USB 3.0-portar och ljudgångar. Sidopanelen är av tempererat glas och undersidan på fronten är försedd med en läcker RGB-LED-belyst slinga som kan skapa coola ljuseffekter. Helsida i tempererat glas Med en sida i tempererat glas får du ett läckert designat chassi som ger dig en överblick i datorns inre. Visa upp ditt bygge med stolthet och med RGB-färgerna kan du anpassa färgen att passa schemat på resten av dina komponenter. Det ger en häftig effekt och du imponerar på vänner både hemma och på lan. Tower-chassi 679 SEK 679 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi