Metallchassi med tempererat glas & integrerad fläktkontroll

Phanteks P400A Eclipse Temp Glass Black

  Art.nr: 1009451
  • Finmaskigt mesh-galler
  • ATX, Micro ATX, Mini ITX
  • Integrerad fläktkontroll
  • 2 st fläktar medföljer
  • Plats för 2x 3,5" HDD & 2x 2,5" SSD

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Phanteks P400A Eclipse är ett datorchassi som imponerar med sin höga byggkvalitet. Chassit har bland annat uppdaterats med ett mycket finmaskigt mesh-galler i fronten, vilket både ser bra ut men som även skyddar systemet mot damm. Ta del av ett bättre luftflöde jämfört med föregående modell och håll din dator sval under intensiva spelsessioner. 

P400A Eclipse kommer med två stycken förinstallerade 120 mm-fläktar och har stöd för 2x 3,5" HDD och 2x 2,5" SSD, men det finns utrymme för att utöka med ytterligare 4 st hårddiskar.

Integrerad fläktkontroll

Med en inbyggd fläktkontroll kan du balansera mellan ökad ljudnivå och ökat luftflöde, snabbt och enkelt med en enda knapptryckning på chassits ovansida. På ovansidan finns det dessutom 2x USB 3.0-portar samt mikrofon- & hörlursuttag.

Helsida i tempererat glas

Med en sida i tempererat glas får du ett läckert designat chassi som ger dig en överblick i datorns inre, så att du kan visa upp ditt bygge med stolthet.

1009451 Phanteks Phanteks P400A Eclipse Temp Glass Black PH-EC400ATG_BK01 Phanteks P400A Eclipse är ett datorchassi som imponerar med sin höga byggkvalitet. Chassit har bland annat uppdaterats med ett mycket finmaskigt mesh-galler i fronten, vilket både ser bra ut men som även skyddar systemet mot damm. Ta del av ett bättre luftflöde jämfört med föregående modell och håll din dator sval under intensiva spelsessioner. P400A Eclipse kommer med två stycken förinstallerade 120 mm-fläktar och har stöd för 2x 3,5" HDD och 2x 2,5" SSD, men det finns utrymme för att utöka med ytterligare 4 st hårddiskar. Integrerad fläktkontroll Med en inbyggd fläktkontroll kan du balansera mellan ökad ljudnivå och ökat luftflöde, snabbt och enkelt med en enda knapptryckning på chassits ovansida. På ovansidan finns det dessutom 2x USB 3.0-portar samt mikrofon- & hörlursuttag. Helsida i tempererat glas Med en sida i tempererat glas får du ett läckert designat chassi som ger dig en överblick i datorns inre, så att du kan visa upp ditt bygge med stolthet. Tower-chassi 4,3 3 799 SEK 799 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi