Metallchassi med tempererat glas & RGB-kontroller

Phanteks P400A Eclipse Temp Glass RGB White

  Art.nr: 1009453
  • Finmaskigt mesh-galler
  • ATX, Micro ATX, Mini ITX
  • Integrerad RGB-kontroller
  • 3 st fläktar medföljer
  • Plats för 2x 3,5" HDD & 2x 2,5" SSD

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Phanteks P400A Eclipse RGB är ett datorchassi som med ett utmärkt luftflöde och smarta funktioner kommer lyfta ditt datorbygge. Du kan exempelvis ställa in dess RGB-belysning med några få knapptryck på chassits ovansidan. Ett finmaskigt mesh-galler i fronten både gör datorn snygg  samt skyddar systemet mot damm, chassit är byggt i metall samt har en helsida i tempererat glas.

P400A Eclipse kommer med tre stycken förinstallerade 120 mm-fläktar och har stöd för 2x 3,5" HDD och 2x 2,5" SSD, men det finns utrymme för att utöka med ytterligare 4 st hårddiskar.

Integrerad RGB-kontroller

De tre RGB-belysta fläktarna kan enkelt styras via chassits integrerade RGB-kontroller. Välj mellan olika lägen som exempelvis solid, Breathing och sparkle. Du kan välja att ha en färg eller använda en kombination av alla färger. Det finns även möjlighet att synka RGB-kontrollen till exempelvis ett kompatibelt moderkort.

Helsida i tempererat glas

Med en sida i tempererat glas får du ett läckert designat chassi som ger dig en överblick i datorns inre, så att du kan visa upp ditt bygge med stolthet.

1009453 Phanteks Phanteks P400A Eclipse Temp Glass RGB White PH-EC400ATG_DWT01 Phanteks P400A Eclipse RGB är ett datorchassi som med ett utmärkt luftflöde och smarta funktioner kommer lyfta ditt datorbygge. Du kan exempelvis ställa in dess RGB-belysning med några få knapptryck på chassits ovansidan. Ett finmaskigt mesh-galler i fronten både gör datorn snygg  samt skyddar systemet mot damm, chassit är byggt i metall samt har en helsida i tempererat glas. P400A Eclipse kommer med tre stycken förinstallerade 120 mm-fläktar och har stöd för 2x 3,5" HDD och 2x 2,5" SSD, men det finns utrymme för att utöka med ytterligare 4 st hårddiskar. Integrerad RGB-kontroller De tre RGB-belysta fläktarna kan enkelt styras via chassits integrerade RGB-kontroller. Välj mellan olika lägen som exempelvis solid, Breathing och sparkle. Du kan välja att ha en färg eller använda en kombination av alla färger. Det finns även möjlighet att synka RGB-kontrollen till exempelvis ett kompatibelt moderkort. Helsida i tempererat glas Med en sida i tempererat glas får du ett läckert designat chassi som ger dig en överblick i datorns inre, så att du kan visa upp ditt bygge med stolthet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Tower-chassi 5 2 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi