Ljudisolerat hybridchassi med bra luftflöde och låg ljudnivå

Phanteks P600S Silent Tempered Glass Satin Black

  Art.nr: 1007758
  • Midtower med fönster
  • ATX, Micro ATX, Mini ITX, EATX
  • 3 st 140mm-fläktar medföljer
  • 4 st 3,5-tumsplatser
  • 3 st 2,5-tumsplatser

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Phanteks ​Eclipse P600S är designad för att du skall få det bästa av två världar när det kommer till chassin; hög prestanda och låg ljudnivå. Eclipse P600S har givits ljudisolerade paneler med högflödesväv vilket ger full potential för minimalt ljud och hög prestanda med ett optimalt luftflöde. Detta chassit levereras med tre stycken förmonterade Phanteks Premium 140 mm-fläktar 

Tack vare sju stycken fläktplatser och smarta dammfilter får du en bra kylning och minimalt med damm i ditt chassi.. Phanteks Eclipse P600S är tillverkat i metall samt plast och ger en robust, kvalitativ känsla. På ovansidan finns två USB 3.0 och en USB 3.1-portar samt ljudanslutningar. Sidopanelen är ett stort fönster i tempererat glas så att du kan visa upp ditt fantastiska datorbygge.

Hitta den perfekta kombinationen

Genom att ta bort ljudisolerande paneler får du bättre luftflöde genom det högpresterande mesh-materialet. Panelerna är lätta att plocka bort och du behöver inga verktyg för att göra det. När du vill ha datorn tystare igen sätter man tillbaka panelerna. Genom att skapa olika kombiantioner av luftflöde och ljudisolering kan du hitta det som är optimalt för just dig och din dator.

Panelerna består av tre olika lager av ljudisolering som stoppa både högfrekventa och lågfrekventa ljud som oftast kommer från fläktar och andra mekaniska delar i den dator.

Phanteks P600S

Gott om platser för dina hårddiskar

Phanteks P600S kommer färdig och redo för att montera fyra stycken 3,5-tums hårddiskar och tre stycken 2,5-tums SSD. Alla hårddiskarna är placerade på ett sådant sätt att de inte skall störa luftflöde eller vara ivägen på något sätt. 

Det går att köpa till tre stycken rack som låter dig montera ytterligare sex stycken 3,5-tums hårddiskar inuti chassit så att man kan ha total tio 3,5-tums hårddiskar. Perfekt för den som har mycket lagring.

Gott om plats för kylning, grafikkort och nätaggregat

Ju bätte och ju mer high-end datorkomponenter är så brukar de vara större än norrmalt. I Phanteks P600S får man plats med grafikkort som är upp till 435 mm långa, nätaggregat på upp till 250 mm och radiatorer för vattenkylning på upp till 420 mm (beroende på placering). Perfekt för dig som bygger en gamingdator med hög prestanda.

1007758 Phanteks Phanteks P600S Silent Tempered Glass Satin Black PH-EC600PSTG_BK01 Phanteks ​Eclipse P600S är designad för att du skall få det bästa av två världar när det kommer till chassin; hög prestanda och låg ljudnivå. Eclipse P600S har givits ljudisolerade paneler med högflödesväv vilket ger full potential för minimalt ljud och hög prestanda med ett optimalt luftflöde. Detta chassit levereras med tre stycken förmonterade Phanteks Premium 140 mm-fläktar  Tack vare sju stycken fläktplatser och smarta dammfilter får du en bra kylning och minimalt med damm i ditt chassi.. Phanteks Eclipse P600S är tillverkat i metall samt plast och ger en robust, kvalitativ känsla. På ovansidan finns två USB 3.0 och en USB 3.1-portar samt ljudanslutningar. Sidopanelen är ett stort fönster i tempererat glas så att du kan visa upp ditt fantastiska datorbygge. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Hitta den perfekta kombinationen Genom att ta bort ljudisolerande paneler får du bättre luftflöde genom det högpresterande mesh-materialet. Panelerna är lätta att plocka bort och du behöver inga verktyg för att göra det. När du vill ha datorn tystare igen sätter man tillbaka panelerna. Genom att skapa olika kombiantioner av luftflöde och ljudisolering kan du hitta det som är optimalt för just dig och din dator. Panelerna består av tre olika lager av ljudisolering som stoppa både högfrekventa och lågfrekventa ljud som oftast kommer från fläktar och andra mekaniska delar i den dator. Gott om platser för dina hårddiskar Phanteks P600S kommer färdig och redo för att montera fyra stycken 3,5-tums hårddiskar och tre stycken 2,5-tums SSD. Alla hårddiskarna är placerade på ett sådant sätt att de inte skall störa luftflöde eller vara ivägen på något sätt.  Det går att köpa till tre stycken rack som låter dig montera ytterligare sex stycken 3,5-tums hårddiskar inuti chassit så att man kan ha total tio 3,5-tums hårddiskar. Perfekt för den som har mycket lagring. Gott om plats för kylning, grafikkort och nätaggregat Ju bätte och ju mer high-end datorkomponenter är så brukar de vara större än norrmalt. I Phanteks P600S får man plats med grafikkort som är upp till 435 mm långa, nätaggregat på upp till 250 mm och radiatorer för vattenkylning på upp till 420 mm (beroende på placering). Perfekt för dig som bygger en gamingdator med hög prestanda. Tower-chassi 4,5 2 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi