Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Skrivbordschassi för extrema entusiaster!

Red Harbringer Cross Desk

  Art.nr: 194312
  • Skrivbordschassi
  • Stöd för mITX, ITX, mATX, ATX m.fl.
  • 4st 5,25"-platser
  • 20st 3,5"-platser
  • 18st 2,5"-platser

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Red Harbinger Cross Desk

Med inspiration från det prisbelönta "L3p D3sk"-chassit levererar Red Harbinger ett komplett skrivbordschassi i hållbart stål och aluminium. Chassit har ett enormt utrymme och man får plats med dubbel uppsättning av komponenter för att maximera användarupplevelsen. Låt fantasin flöda och bygg ihop två uppsättningar av kompletta datorer i ett och samma chassi. 

Galet många anslutningsmöjligheter

I skrivbordschassit finns det utrymme för två moderkort, fyra 5,25"-expansionsplatser, 20st 3,5"-expansionsplatser och 18st 2,5"-expansionsplatser. På framsidan finner man en strömbrytare, två förinstallerade USB 3.0-portar samt hörlursutgång och mikrofoningång. Skulle detta inte vara tillräckligt kan man utöka antalet till fyra USB 3.0-portar, två hörlursutgångar och två mikrofoningångar. 

Tänk på luftflödet

Eftersom det går i en hel del komponenter i chassit så måste man se till att de får tillräckligt med luft för att de inte ska överhettas. Chassit har plats för totalt 14st 120mm fläktar som är noggrant fördelade runt om chassit. Tre fläktar på vardera sida och hela 8 fläktar på chassits baksida. Tänk på att fläktar säljs separat! Vill man försäkra sig ytterligare om att komponenterna inte ska överhettas så har chassit stöd för vattenkylning. 

Red Harbringer Red Harbringer Cross Desk RH-RHCDLE Red Harbinger Cross Desk Med inspiration från det prisbelönta "L3p D3sk"-chassit levererar Red Harbinger ett komplett skrivbordschassi i hållbart stål och aluminium. Chassit har ett enormt utrymme och man får plats med dubbel uppsättning av komponenter för att maximera användarupplevelsen. Låt fantasin flöda och bygg ihop två uppsättningar av kompletta datorer i ett och samma chassi.  Galet många anslutningsmöjligheter I skrivbordschassit finns det utrymme för två moderkort, fyra 5,25"-expansionsplatser, 20st 3,5"-expansionsplatser och 18st 2,5"-expansionsplatser. På framsidan finner man en strömbrytare, två förinstallerade USB 3.0-portar samt hörlursutgång och mikrofoningång. Skulle detta inte vara tillräckligt kan man utöka antalet till fyra USB 3.0-portar, två hörlursutgångar och två mikrofoningångar.  Tänk på luftflödet Eftersom det går i en hel del komponenter i chassit så måste man se till att de får tillräckligt med luft för att de inte ska överhettas. Chassit har plats för totalt 14st 120mm fläktar som är noggrant fördelade runt om chassit. Tre fläktar på vardera sida och hela 8 fläktar på chassits baksida. Tänk på att fläktar säljs separat! Vill man försäkra sig ytterligare om att komponenterna inte ska överhettas så har chassit stöd för vattenkylning.  Tower-chassi 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi