Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Kvalitativt chassi med sidopanel i tempererat glas

Zalman R2 BLACK

  Art.nr: 1014397
  • ATX, microATX, Mini-ITX och utökad ATX
  • 120 mm RGB-fläkt medföljer
  • Sidopanel i tempererat glas
  • Dammfilter
  • Gott om utrymme för komponenter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Zalman R2 är ett kvalitativt Tower-chassi med stöd för ATX, microATX, Mini-ITX och utökad ATX-moderkort. Det stora utrymmet möjliggör high end-komponenter, det rymmer bland annat grafikkort på upp till 35 cm samt har plats för 2 x 3,5" HDD och 2 x 2,5" SSD. Zalman R2 kommer med en förinstallerad 120 mm RGB-fläkt på baksidan, men du har möjligheten att sätta i ytterligare fem stycken fläktar. Och tack vare dess sidopanel av tempererat glas kan du visa upp ditt datorbygge för avundsjuka vänner.

Sidopanel av tempererat glas

Zalman R2 har givits en sidopanel i 4 mm tjockt tempererat glas vilket gör att du kan visa upp dina komponenter. Du får via sidopanelen även enkel åtkomst till din hårdvara tack vare 4 stycken tumskruvar som du enkelt kan skruva upp utan verktyg.

Kylning

Datorchassit kommer med en förinstallerad 120 mm RGB-fläkt på baksidan, men du har möjligheten att sätta i ytterligare fem stycken fläktar (2 x 120 mm på ovansidan och 3 x 120 mm eller 140 mm på framsidan).

Brett hårdvarustöd

ZALMAN har även lämnat gott om utrymme i chassit för alla high end-användare. Chassit har två dedikerade SSD-platser och chassit rymmer grafikkort på upp till 35 cm. Det finns även plats för två stycken 3,5" mekaniska hårddiskar, processorkylning med en höjd på max 16,2 cm och flera typer av moderkort. Rymligheten, kombinerad med goda kabeldragningsmöjligheter hjälper dig på vägen till ditt drömbygge.

1014397 Zalman Zalman R2 BLACK R2 BLACK Zalman R2 är ett kvalitativt Tower-chassi med stöd för ATX, microATX, Mini-ITX och utökad ATX-moderkort. Det stora utrymmet möjliggör high end-komponenter, det rymmer bland annat grafikkort på upp till 35 cm samt har plats för 2 x 3,5" HDD och 2 x 2,5" SSD. Zalman R2 kommer med en förinstallerad 120 mm RGB-fläkt på baksidan, men du har möjligheten att sätta i ytterligare fem stycken fläktar. Och tack vare dess sidopanel av tempererat glas kan du visa upp ditt datorbygge för avundsjuka vänner.Sidopanel av tempererat glasZalman R2 har givits en sidopanel i 4 mm tjockt tempererat glas vilket gör att du kan visa upp dina komponenter. Du får via sidopanelen även enkel åtkomst till din hårdvara tack vare 4 stycken tumskruvar som du enkelt kan skruva upp utan verktyg.KylningDatorchassit kommer med en förinstallerad 120 mm RGB-fläkt på baksidan, men du har möjligheten att sätta i ytterligare fem stycken fläktar (2 x 120 mm på ovansidan och 3 x 120 mm eller 140 mm på framsidan).Brett hårdvarustödZALMAN har även lämnat gott om utrymme i chassit för alla high end-användare. Chassit har två dedikerade SSD-platser och chassit rymmer grafikkort på upp till 35 cm. Det finns även plats för två stycken 3,5" mekaniska hårddiskar, processorkylning med en höjd på max 16,2 cm och flera typer av moderkort. Rymligheten, kombinerad med goda kabeldragningsmöjligheter hjälper dig på vägen till ditt drömbygge. Tower-chassi 479 SEK 479 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi