Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Väldesignad chassi med RGB & sidopanel i tempererat glas

Zalman S5 White

  Art.nr: 1014395
  • ATX, mATX och Mini-ITX
  • Sidofönster i tempererat glas
  • Två 120 mm fläktar medföljer, en med RGB
  • Stöd för vattenkylning
  • Dammfilter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Zalman S5 är ett väldesignat chassi som med RGB på fronten och en sidopanel av tempererat glas gör att du kommer vilja visa upp ditt datorbygge. Chassit kommer med två 120 mm fläktar en i fronten och en på baksidan, den bakre fläkten är dessutom en RGB-fläkt. Du får även möjligheten att sätta i ytterligare 6 stycken fläktar samt vattenkylning, allt för att hålla dina komponenter svala under långa spelsessioner. Chassit rymmer moderkort med formfaktor ATX, mATX och Mini-ITX samt har plats för 2 x 3,5" HDD och 4 x 2,5" SSD-hårddiskar.

Sidopanel av tempererat glas

Zalman S5 har givits en sidopanel i 4 mm tjockt tempererat glas vilket gör att du kan visa upp dina komponenter. Du får via sidopanelen även enkel åtkomst till din hårdvara tack vare 4 stycken tumskruvar som du enkelt kan skruva upp utan verktyg.

Brett hårdvarustöd

ZALMAN har även lämnat gott om utrymme i chassit för alla high end-användare. Chassit har fyra dedikerade 2,5" SSD-platser och chassit rymmer grafikkort på upp till 34 cm. Det finns även plats för två stycken 3,5" mekaniska hårddiskar, processorkylning med en höjd på max 16,3 cm och flera typer av moderkort. Rymligheten kombinerat med goda kabeldragningsmöjligheter och en inre panel för att dölja kablarna hjälper dig på vägen till ditt drömbygge.

Fläktar

Datorchassit kommer med två förinstallerad 120 mm fläktar var av en utrustats med RGB, men du har möjligheten att sätta i ytterligare sex stycken fläktar för 8 platser totalt (2 x 120 mm/140 mm på ovansidan, 3 x 120 mm på framsidan, 1 x 120 mm på baksidan och 2 x 120 mm i botten).

Vattenkylning

Zalman S5 ger dig möjligheten att använda vattenkylning med en bredd på max 240 mm och en tjocklek på max 65 mm. Du kan antingen sätt kylningen i toppen eller på sidan av chassit, om du väljer sidan av chassit så får inte dina RAM-minnen ha en höjd över 35 mm.

1014395 Zalman Zalman S5 White S5 White Zalman S5 är ett väldesignat chassi som med RGB på fronten och en sidopanel av tempererat glas gör att du kommer vilja visa upp ditt datorbygge. Chassit kommer med två 120 mm fläktar en i fronten och en på baksidan, den bakre fläkten är dessutom en RGB-fläkt. Du får även möjligheten att sätta i ytterligare 6 stycken fläktar samt vattenkylning, allt för att hålla dina komponenter svala under långa spelsessioner. Chassit rymmer moderkort med formfaktor ATX, mATX och Mini-ITX samt har plats för 2 x 3,5" HDD och 4 x 2,5" SSD-hårddiskar.Sidopanel av tempererat glasZalman S5 har givits en sidopanel i 4 mm tjockt tempererat glas vilket gör att du kan visa upp dina komponenter. Du får via sidopanelen även enkel åtkomst till din hårdvara tack vare 4 stycken tumskruvar som du enkelt kan skruva upp utan verktyg.Brett hårdvarustödZALMAN har även lämnat gott om utrymme i chassit för alla high end-användare. Chassit har fyra dedikerade 2,5" SSD-platser och chassit rymmer grafikkort på upp till 34 cm. Det finns även plats för två stycken 3,5" mekaniska hårddiskar, processorkylning med en höjd på max 16,3 cm och flera typer av moderkort. Rymligheten kombinerat med goda kabeldragningsmöjligheter och en inre panel för att dölja kablarna hjälper dig på vägen till ditt drömbygge. FläktarDatorchassit kommer med två förinstallerad 120 mm fläktar var av en utrustats med RGB, men du har möjligheten att sätta i ytterligare sex stycken fläktar för 8 platser totalt (2 x 120 mm/140 mm på ovansidan, 3 x 120 mm på framsidan, 1 x 120 mm på baksidan och 2 x 120 mm i botten).VattenkylningZalman S5 ger dig möjligheten att använda vattenkylning med en bredd på max 240 mm och en tjocklek på max 65 mm. Du kan antingen sätt kylningen i toppen eller på sidan av chassit, om du väljer sidan av chassit så får inte dina RAM-minnen ha en höjd över 35 mm. Tower-chassi 579 SEK 579 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi