Läckert chassi med front- och sidopanel i glas

Zalman Z7 NEO

  Art.nr: 1008643
  • ATX, microATX och Mini-ITX
  • 4st RGB LED Ring-fläktar medföljer
  • Dammfilter i toppen
  • Front- och sidopanel i tempererat glas
  • RGB LED Controller-fläkthubb

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ZALMAN Z7 NEO är ett mid-tower som gör det enkelt för dig att visa upp ditt datorbygge. Chassit levereras med fyra 120mm RGB LED Ring-fläktar, tre förmonderade i fronten och en i bakdelen. På ovansidan av chassit finns det en knapp som enkelt låter dig styra ljuseffekt och färg på fläktarna till det som passar dig.

De fyra fläktarna garanterar ett gott luftflöde out-of-the-box och ett magnetiskt dammfilter i toppen hjälper till att hålla din dator ren och dammfri.

Brett hårdvarustöd för ditt high end-system

ZALMAN har även lämnat gott om utrymme i chassit för alla high end-användare. På baksidan av moderkortsplattan sitter det två dedikerade SSD-platser och chassit rymmer grafikkort på upp till 35 cm. Om du vill använda vattenkylning kan du montera en radiator på upp till 360 mm i fronten, eller 240 mm i toppen. Rymligheten, kombinerad med goda kabeldragningsmöjligheter hjälper dig på vägen till ditt drömbygge.

RGB LED Controller 

De fyra 120mm-fläktarna sitter installerade i ZALMANs RGB LED Controller - en fläkthubb med totalt åtta fläktportar. Om ditt moderkort stödjer RGB LED Lighting sync kan du styra samtliga kompatibla fläktar direkt genom ditt moderkorts mjukvara för ett enhetligt och blickfångande resultat.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1008643 Zalman Zalman Z7 NEO Z7 NEO ZALMAN Z7 NEO är ett mid-tower som gör det enkelt för dig att visa upp ditt datorbygge. Chassit levereras med fyra 120mm RGB LED Ring-fläktar, tre förmonderade i fronten och en i bakdelen. På ovansidan av chassit finns det en knapp som enkelt låter dig styra ljuseffekt och färg på fläktarna till det som passar dig.De fyra fläktarna garanterar ett gott luftflöde out-of-the-box och ett magnetiskt dammfilter i toppen hjälper till att hålla din dator ren och dammfri. Brett hårdvarustöd för ditt high end-system ZALMAN har även lämnat gott om utrymme i chassit för alla high end-användare. På baksidan av moderkortsplattan sitter det två dedikerade SSD-platser och chassit rymmer grafikkort på upp till 35 cm. Om du vill använda vattenkylning kan du montera en radiator på upp till 360 mm i fronten, eller 240 mm i toppen. Rymligheten, kombinerad med goda kabeldragningsmöjligheter hjälper dig på vägen till ditt drömbygge. RGB LED Controller  De fyra 120mm-fläktarna sitter installerade i ZALMANs RGB LED Controller - en fläkthubb med totalt åtta fläktportar. Om ditt moderkort stödjer RGB LED Lighting sync kan du styra samtliga kompatibla fläktar direkt genom ditt moderkorts mjukvara för ett enhetligt och blickfångande resultat. Tower-chassi 4,5 6 749 SEK 749 NewCondition InStock
  1. Datorkomponenter
  2. Datorchassi
  3. Tower-chassi