Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Radeon RX 560 med 4 GB minne

Gigabyte Radeon RX 560 4GB Gaming 2.0

  Art.nr: 248971
  • 4 GB GDDR5 128-bit
  • 1224 MHz klockfrekvens
  • 1234 MHz turbofrekvens
  • DVI, HDMI och DisplayPort
  • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Radeon RX 560 är ett av de senaste grafikkorten från AMD med kraft nog att driva de senaste spelen i Full HD och 4K-upplösningar. Spela dina favoritspel med en detaljrikedom och prestanda som höjer din upplevelse mer än tidigare.

Radeon RX 560 är dessutom utrustad med displayport och stödjer anslutningar upp till 4K/UHD (Ultra High Definition) upplösning. 

Vulkan™ stöder ett close-to-metal control vilket möjliggör snabbare prestanda och bättre bildkvalitet  över Windows® 7, Windows® 8,1, Windows® 10, och Linux®. Ingen annan API erbjuder samma kraftfulla kombination av OS-kompatibilitet, rendering av funktioner och effektiv hårdvara.

Alla AMD APU eller Radeon™ GPU baserad på grafikkärnan Next (GCN) arkitektur är redan Vulkan™ -kompatibel. På grund av detta, kan formfaktorer i alla former och storlekar dra nytta av vad Vulkan ™ har att erbjuda.

AMD Freesync

Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon osync i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att processorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden.

AMD Eyefinity

AMD Eyefinity är en AMD-utvecklad teknologi som ger dig möjligheten att driva flera monitorer samtidigt, perfekt för dig som spelar spel och vill kunna expandera synfältet över fler skärmar för en mer omfamnade spelupplevelse.

Stöd för flera bildskärmar

Upp till fyra stycken kort stöds för antingen 2- eller 4-vägs CrossFire. Med flera grafikkort får du den ultimata grafikprestandan som spelentusiaster kräver samt högsta bildhastighet utan att kompromissa med upplösningen.

Gigabyte Gigabyte Radeon RX 560 4GB Gaming 2.0 GV-RX560GAMING OC-4GD 2.0 Radeon RX 560 är ett av de senaste grafikkorten från AMD med kraft nog att driva de senaste spelen i Full HD och 4K-upplösningar. Spela dina favoritspel med en detaljrikedom och prestanda som höjer din upplevelse mer än tidigare. Radeon RX 560 är dessutom utrustad med displayport och stödjer anslutningar upp till 4K/UHD (Ultra High Definition) upplösning.  Vulkan™ stöder ett close-to-metal control vilket möjliggör snabbare prestanda och bättre bildkvalitet  över Windows® 7, Windows® 8,1, Windows® 10, och Linux®. Ingen annan API erbjuder samma kraftfulla kombination av OS-kompatibilitet, rendering av funktioner och effektiv hårdvara. Alla AMD APU eller Radeon™ GPU baserad på grafikkärnan Next (GCN) arkitektur är redan Vulkan™ -kompatibel. På grund av detta, kan formfaktorer i alla former och storlekar dra nytta av vad Vulkan ™ har att erbjuda. AMD Freesync Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon osync i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att processorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. AMD Eyefinity AMD Eyefinity är en AMD-utvecklad teknologi som ger dig möjligheten att driva flera monitorer samtidigt, perfekt för dig som spelar spel och vill kunna expandera synfältet över fler skärmar för en mer omfamnade spelupplevelse. Stöd för flera bildskärmar Upp till fyra stycken kort stöds för antingen 2- eller 4-vägs CrossFire. Med flera grafikkort får du den ultimata grafikprestandan som spelentusiaster kräver samt högsta bildhastighet utan att kompromissa med upplösningen. AMD-grafikkort 1699 SEK 1699 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Grafikkort
  3. AMD-grafikkort