Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC

  Art.nr: 1007701
  • 8 GB GDDR5 256-bit
  • 1268 MHz turbofrekvens
  • DVI, HDMI och 3 st DisplayPort
  • Redo för Virtual Reality

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Radeon RX 570 är ett av de senaste grafikkorten från AMD med kraft nog att driva de senaste spelen i Full HD och 4K-upplösningar. Spela dina favoritspel med en detaljrikedom och prestanda som höjer din upplevelse mer än tidigare.

Radeon RX 570 är dessutom utrustad med tre stycken displayport och stödjer anslutningar upp till 4K/UHD (Ultra High Definition) upplösning. 

Vulkan™ stöder ett close-to-metal control vilket möjliggör snabbare prestanda och bättre bildkvalitet  över Windows® 7, Windows® 8,1, Windows® 10, och Linux®. Ingen annan API erbjuder samma kraftfulla kombination av OS-kompatibilitet, rendering av funktioner och effektiv hårdvara.

Alla AMD APU eller Radeon™ GPU baserad på grafikkärnan Next (GCN) arkitektur är redan Vulkan™ -kompatibel. På grund av detta, kan formfaktorer i alla former och storlekar dra nytta av vad Vulkan ™ har att erbjuda.

AMD Radeon RX 480 VR premium

Redo för Virtual Reality

Radeon RX 570 är drivet av AMD's nya arkitektur döpt Polaris. Den tillsammans med GPU är konstruerade för att ge en riktig premiumkänsla av Virtual Reality till ett brett spektrum av användare.

Polaris-arkitekturen ger den perfekta kombinationen av låg latens, smart programvara och kraftfull beräkningsförmåga som möjliggör en silkeslen virtuell verklighet erfarenhet.

AMD Freesync

Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon osync i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att processorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden.

AMD Eyefinity

AMD Eyefinity är en AMD-utvecklad teknologi som ger dig möjligheten att driva flera monitorer samtidigt, perfekt för dig som spelar spel och vill kunna expandera synfältet över fler skärmar för en mer omfamnade spelupplevelse.

Stöd för flera bildskärmar

Upp till fyra stycken kort stöds för antingen 2- eller 4-vägs CrossFire. Med flera grafikkort får du den ultimata grafikprestandan som spelentusiaster kräver samt högsta bildhastighet utan att kompromissa med upplösningen.

1007701 1007701 MSI MSI Radeon RX 570 ARMOR 8G OC Radeon RX 570 ARMOR 8G OC Radeon RX 570 är ett av de senaste grafikkorten från AMD med kraft nog att driva de senaste spelen i Full HD och 4K-upplösningar. Spela dina favoritspel med en detaljrikedom och prestanda som höjer din upplevelse mer än tidigare. Radeon RX 570 är dessutom utrustad med tre stycken displayport och stödjer anslutningar upp till 4K/UHD (Ultra High Definition) upplösning.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Vulkan™ stöder ett close-to-metal control vilket möjliggör snabbare prestanda och bättre bildkvalitet  över Windows® 7, Windows® 8,1, Windows® 10, och Linux®. Ingen annan API erbjuder samma kraftfulla kombination av OS-kompatibilitet, rendering av funktioner och effektiv hårdvara. Alla AMD APU eller Radeon™ GPU baserad på grafikkärnan Next (GCN) arkitektur är redan Vulkan™ -kompatibel. På grund av detta, kan formfaktorer i alla former och storlekar dra nytta av vad Vulkan ™ har att erbjuda. Redo för Virtual Reality Radeon RX 570 är drivet av AMD's nya arkitektur döpt Polaris. Den tillsammans med GPU är konstruerade för att ge en riktig premiumkänsla av Virtual Reality till ett brett spektrum av användare.Polaris-arkitekturen ger den perfekta kombinationen av låg latens, smart programvara och kraftfull beräkningsförmåga som möjliggör en silkeslen virtuell verklighet erfarenhet. AMD Freesync Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon osync i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att processorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> AMD Eyefinity AMD Eyefinity är en AMD-utvecklad teknologi som ger dig möjligheten att driva flera monitorer samtidigt, perfekt för dig som spelar spel och vill kunna expandera synfältet över fler skärmar för en mer omfamnade spelupplevelse. Stöd för flera bildskärmar Upp till fyra stycken kort stöds för antingen 2- eller 4-vägs CrossFire. Med flera grafikkort får du den ultimata grafikprestandan som spelentusiaster kräver samt högsta bildhastighet utan att kompromissa med upplösningen. AMD-grafikkort 4,7 10 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Grafikkort
  3. AMD-grafikkort