MSI Radeon™ RX Vega56 OC med 8GB HBM2-minne

MSI Radeon RX Vega 56 Air Boost OC HDMI 3xDP 8GB

  Art.nr: 1007210
  • 8 GB HBM2 2048-bit
  • 1181 MHz klockfrekvens
  • 1520 MHz turbofrekvens
  • Redo för Virtual Reality
  • 1 x HDMI och 3 x DisplayPort

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Radeon ™ RX Vega Graphics är för spelare som vill köra sina spel i extrema upplösningar, hög framerate, utmanande inställningar, och som vill ha avancerade funktioner för att ta dem in i framtiden.

RADEON RX VEGA56 8GB OC har byggts med den extrema spelaren i åtanke. Ta ett kliv upp till nästa generation av fördjupande spel och förlora dig själv i de bästa high-end spelen och virtuella verkligheten upplevelser. Fly verkligheten i de senaste grafiskt intensiva spelen med höga framerates, ultra-omfattande omslutning och Ultra HD-upplösningar. 

DirectX® 12 är den senaste "konsolliknande" grafik-API'n från Microsoft® som ger spelutvecklare en mer direkt och tydlig kontroll över PC-hårdvara. Den här direkta eller "explicit" kontrollen exponerar bättre AMD Radeon ™ grafikkorts hårdvaruresurser för att ge högre maskinvaruegenskaper och i slutändan mer prestanda för spelaren. För att uttrycka det enkelt: mycket effektivare hårdvara genom smartare programvara.

AMD Freesync technology

Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon osync i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att processorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. Freesync använder industristandardiserad displayport. Adaptive-Sync eliminerar tears på skärmen utan någon fördröjning och latens.

AMD Crossfire™  

AMD CrossFire ™ -tekniken är den ultimata plattformen med flera GPU-prestanda. AMD CrossFire ™ låser upp kraften på två eller flera grafikkort som arbetar parallellt för att dramatiskt förbättra spelprestandan. Grafikkort med stöd för AMD CrossFire ™ ger flexibiliteten att kombinera två, tre eller fyra GPU:er, är den perfekta lösningen för dem som kräver extrem prestanda.

AMD Eyefinity

AMD Eyefinity är en AMD-utvecklad teknologi som ger dig möjligheten att driva flera monitorer samtidigt, perfekt för dig som spelar spel och vill kunna expandera synfältet över fler skärmar för en mer omfamnade spelupplevelse.

Liquid VR

LiquidVR ™ är ett AMD-initiativ vars mål är att göra VR så bekväm och realistisk som möjligt genom att skapa och behålla det som kallas "närvaro" - ett tillstånd av aktiv medvetenhet där situationer, föremål eller saker i den virtuella världen kan tolkas som "verkliga". 

Minst 650 Watt nätaggregat rekommenderas

1007210 MSI MSI Radeon RX Vega 56 Air Boost OC HDMI 3xDP 8GB Radeon RX Vega 56 Air Boost 8G OC Radeon ™ RX Vega Graphics är för spelare som vill köra sina spel i extrema upplösningar, hög framerate, utmanande inställningar, och som vill ha avancerade funktioner för att ta dem in i framtiden. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> RADEON RX VEGA56 8GB OC har byggts med den extrema spelaren i åtanke. Ta ett kliv upp till nästa generation av fördjupande spel och förlora dig själv i de bästa high-end spelen och virtuella verkligheten upplevelser. Fly verkligheten i de senaste grafiskt intensiva spelen med höga framerates, ultra-omfattande omslutning och Ultra HD-upplösningar.  DirectX® 12 är den senaste "konsolliknande" grafik-API'n från Microsoft® som ger spelutvecklare en mer direkt och tydlig kontroll över PC-hårdvara. Den här direkta eller "explicit" kontrollen exponerar bättre AMD Radeon ™ grafikkorts hårdvaruresurser för att ge högre maskinvaruegenskaper och i slutändan mer prestanda för spelaren. För att uttrycka det enkelt: mycket effektivare hårdvara genom smartare programvara. AMD Freesync technology Freesync är en teknologi som ser till att du inte får någon osync i bilden på det horisontella planet. Freesync håller koll på att processorn och skärmen pratar med varandra på ett sammanlänkat sätt och minimerar störningarna i bilden. Freesync använder industristandardiserad displayport. Adaptive-Sync eliminerar tears på skärmen utan någon fördröjning och latens. AMD Crossfire™   AMD CrossFire ™ -tekniken är den ultimata plattformen med flera GPU-prestanda. AMD CrossFire ™ låser upp kraften på två eller flera grafikkort som arbetar parallellt för att dramatiskt förbättra spelprestandan. Grafikkort med stöd för AMD CrossFire ™ ger flexibiliteten att kombinera två, tre eller fyra GPU:er, är den perfekta lösningen för dem som kräver extrem prestanda. AMD Eyefinity AMD Eyefinity är en AMD-utvecklad teknologi som ger dig möjligheten att driva flera monitorer samtidigt, perfekt för dig som spelar spel och vill kunna expandera synfältet över fler skärmar för en mer omfamnade spelupplevelse. Liquid VR LiquidVR ™ är ett AMD-initiativ vars mål är att göra VR så bekväm och realistisk som möjligt genom att skapa och behålla det som kallas "närvaro" - ett tillstånd av aktiv medvetenhet där situationer, föremål eller saker i den virtuella världen kan tolkas som "verkliga".  Minst 650 Watt nätaggregat rekommenderas AMD-grafikkort 4,3 3 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Datorkomponenter
  2. Grafikkort
  3. AMD-grafikkort